Anasayfa > Teknoloji Haberleri > OPPO’nun Akıllı Ürünleri Türkiye’ye Geliyor!

OPPO’nun Akıllı Ürünleri Türkiye’ye Geliyor!

 Merkezi Dongguan’da bulunan Çinli elektronik ve akıllı cihaz üreticisi OPPO’nu akıllı ürünler kategorisinde sunacağı yeni kulaklık modeli ve Türkiye’ye ilk kez gelecek olan akıllı saati yakında piyasaya sunulacak. Detaylar haberimizde.

Akıllı telefonları ile başarıyı yakalayan ve Türkiye’de hızlıca popülerliğe erişmiş OPPO, akıllı telefonların yanında, akıllı ürün kategorisi altında kulaklık modelleri, akıllı saatler gibi pek çok akıllı cihaz üretimi yapıyor. OPPO, yakın zamanda Enco W31 ve W11 kulaklık modellerini piyasaya sunmuştu. Gelen yeni bilgilere göre Eylül ayında yeni Enco W51 modeli ve OPPO Watch akıllı saat Türkiye’ye geliyor.

oppo watch
Görsel: Oppo Enco W51

Yeni ENCO W51 Kablosuz Kulaklık!

Enco W31 ve Enco W11 modelleri sonrası yeni model olan Enco W51 kablosuz kulaklık modelinin gürültü engelleme özelliği aktif gürültü engelleme olarak yer alıyor. Kablosuz olarak şarj edilebilir olması nedeniyle dikkatleri üzerine çeken Enco W51, renk seçeneği olarak ise lacivert ve beyaz renk seçenekleri ile Eylül ayında Türkiye pazarında yerini alacak.

oppo akıllı ürünler türkiye
Görsel: Oppo Watch

Dünyanın İlk Kavisli Ekrana Sahip Akıllı Saati: OPPO Watch

Yeni kablosuz kulaklık modeli ile birlikte bir de Türkiye’ye ilk defa gelecek akıllı saat Oppo Watch modeli de piyasaya sunulmaya hazırlanıyor. 46mm ve 41mm olmak üzere iki farklı ekran boyutuyla karşımıza çıkacak olan akıllı saatin 46mm modeli Dünyanın ilk kavisli ekrana sahip akıllı saati olma özelliği taşıyor. VOOC hızlı şarj teknolojisine sahip iki farklı model de 75 dakikada yüzde 100 şarj oluyor.

OPPO Enco W51 ve OPPO Watch, Eylül ayına Türkiye pazarında satışa sunulacak. OPPO markası ve yeni akıllı ürünleri hakkında değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir