Anasayfa > Blog > Oyunda DC Ne Demek?

Oyunda DC Ne Demek?

Oyunda DC ne demek açıklıyoruz. Bu sayede diğer oyunculardan sıklıkla duyabildiğimiz bu sözün anlamını bilebilirsiniz.

Oyunlarda, diğer oyunculardan sıklıkla duyabildiğimiz DC, Discord isimli iletişim programının bir kısaltmasıdır. Bu kısaltmayı yazan oyuncu, diğer oyuncuyu sesli, yazılı ve görüntülü iletişimin kurulabildiği bu uygulamaya çağırıyordur. Bunun sebebi kimi zaman daha iyi iletişim kurarak başarılı bir oyun sürecini hedeflemek olabilir. Ancak bazı durumlarda tatsız tartışmalar ve rahatsız edici kavgalar için de oyuncuların birbirlerini konuşmaya çağırdıklarını biliyoruz.

Discord Nedir? Tüm Detaylarıyla

Alternatif Bir Anlamı Daha Var

Eğer farklı bir oyuncudan duymuyorsanız ve oyun bu kısaltmayı size bir uyarı mesajı çerçevesinde de gösteriyor olabilir. Çünkü DC aynı zamanda ‘Disconnect’ kelimesinin de kısaltmasıdır. Bu kelimeyse bağlantının kopması anlamına gelmektedir. Eğer böyle bir uyarıyla karşılaştıysanız yapmanız gereken internet bağlantınızı kontrol etmek olacaktır.

Out of Context Ne Demek? No Context Nedir?

Umarız bu yazımızla sorunuzun yanıtını bulabilmişsinizdir. Aklınızdaki diğer soru ve sorunlar için yorumlarda bizimle iletişim kurmayı unutmayın. Sağlıcakla kalın efendim.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir