Anasayfa > Blog > PhotoScape Sistem Gereksinimleri

PhotoScape Sistem Gereksinimleri

Ücretsiz olmasıyla öne çıkan fotoğraf düzenleme uygulaması PhotoScape sistem gereksinimleri nelerdir? Gelin derleyelim efendim.

PhotoScape, MOOII isimli Güney Koreli geliştiriciler tarafından piyasaya sürülen ücretsiz bir fotoğraf düzenleme programıdır. Yıllarca Photoshop markasının ücretsiz muadili olarak gösterilen program yüz binlerce kullanıcıya ulaşmayı başarmış ve güncelliğini sürdürmüştür. Türkçe dil desteği nedeniyle ülkemizde de sıklıkla kullanıldığını görebildiğimiz programın sisteminizden beklediği ihtiyaçlarıysa oldukça mütevazı. Dilerseniz gelin listeleyelim.

New World Sistem Gereksinimleri

PhotoScape Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 2000 ve daha yeni bir işletim sistemi. Ayrıca MacOS desteklemekte.
  • Hafıza Alanı: 100 MB Kullanılabilir Alan
  • Bellek: 512 MB RAM Bellek

Günümüzde bu sistem gereksinimlerini karşılamayan bir bilgisayara sahip olmanız gerçekten çok zor. Ancak yazılımın eksik kaldığı bazı yönlerini de belirtmemizde fayda var. Maalesef tarayıcı sürümü ve mobil versiyonu bulunmayan PhotoScape, aynı zamanda PNG düzenleme konusunda da çok yetenekli değil.

Opera GX Nedir?

PhotoScape Alternatifi

Eğer bu kullanışlı program sahip olduğu anahtar işlevleriyle ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa, belki alternatifleri derdinizin çözümü olabilir. Örneğin tarayıcılarınızda çalışan ve mobil sürümü de ihtiyaçlara karşılık verebilen Pixlr da en az bu program kadar iyi çözüm yolları sunmakta.

PhotoScape Özellikleri

  • Screenshot çekebilirsiniz
  • Fotoğraflarınızı montajlayabilirsiniz
  • Toplu fotoğrafları düzenleyebilir, dilerseniz tek sayfada toplayabilirsiniz
  • GIF hazırlayabilirsiniz
  • RAW formatında fotoğrafları düzenleyebilir ve JPG olarak kaydedebilirsiniz
  • Yüz araması yapabilir ve benzer yüzlere erişebilirsiniz

Umarız bu yazımızla ihtiyaçlarınıza karşılık bulabilmişsinizdir. Gelecek içeriklerimizde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir