Anasayfa > Blog > PUBG Mobile Liyakat Yükseltme – Puanınızı Yükseltin!

PUBG Mobile Liyakat Yükseltme – Puanınızı Yükseltin!

PUBG Mobile oyuncuları, oyun içinde liyakat puanlarını yükseltme için bazı yollar arıyor. Bu yazımızda sizlere PUBG Mobile liyakat puanı artırma konusunda yardımcı olmaya çalıştık.

Popüler battle royale oyunu PUBG: BATTLEGROUNDS’un mobil versiyonu PUBG Mobile, ülkemizde birçok oyuncu tarafından severek oynanıyor. PUBG Mobile, oyunun kitlesinin davranışını iyi tutmak, kaliteli bir oyuncu profili oluşturmak için liyakat puanı adlı bir sistemden yararlanıyor. Oyuncular da liyakat puanını yükseltmek için birçok farklı yol arıyor. Gelin PUBG Mobile liyakat puanınızı düşüren unsurlara, sonrasında ise bu puanı yükseltmek için neler yapabileceğinize göz atalım.

PUBG Mobile Profil Resmi Yapma

PUBG Mobile Liyakat Yükseltme

PUBG Mobile’da liyakat puanınızı artırmak için yapmanız gereken şey oldukça basit. Takım arkadaşlarınıza sorun yaratmadan oyunu bol bol oynamanız gerekiyor. Sıralamanızdan bağımsız olarak her oyunun sonunda liyakat puanı kazanıyorsunuz. Fakat dereceye girmek daha çok işinize yarayabiliyor.

  • Eğer maçı ilk 10’da bitirirseniz 3 Liyakat Puanı kazanıyorsunuz.
  • Eğer maçı 11.-50. sıralar arasında bitirirseniz 2 Liyakat Puanı kazanıyorsunuz.
  • Eğer maçı 51.-100. sıralar arasında bitirirseniz 1 Liyakat Puanı kazanıyorsunuz.

Kısacası PUBG Mobile’da liyakatinizi yükseltmek için oyunu bol bol oynamaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok. Önemli olan şey ise liyakat puanınızın düşmesine izin vermemek. Gelin bu puanın nasıl düştüğünü, neleri yapmamanız gerektiğini inceleyelim.

PUBG Mobile İsim Değiştirme

PUBG Mobile Liyakat Puanı Neden Düşer?

PUBG Mobile’da kötü davranışlar sergilerseniz sistem liyakat puanınızı otomatik olarak düşürüyor. Bu kötü davranışların ne olduğu da belli.

  • Eğer takım arkadaşınızı öldürürseniz 10 Liyakat Puanı kaybedersiniz
  • Takım arkadaşınızı bir hafta içerisinde tekrar öldürürseniz bu kayıp 15 Liyakat Puanı olur
  • Takım arkadaşlarınızı öldürmeyi bırakmazsanız her öldürmede 30 Liyakat Puanı kaybedersiniz

Liyakatinizin düşmesini sağlayan tek şey takım arkadaşlarınızı öldürmek değil tabii. Oyunda üçüncü parti yazılım veya hile kullandığınız tespit edilirse de PUBG Mobile liyakat puanınız düşüyor.

  • Eğer oyunda hile veya üçüncü parti program kullanırsanız 60 Liyakat Puanı kaybedersiniz

PUBG Mobile Liyakat Puanı Kaç Olmalı, Naısl Yükselir?

Oyuna başladığınızda 100 olan Liyakat Puanı’nızı 50’nin altına düşürmemeye bakın. Eğer puanınız 50’nin altında olursa arkadaşlarınızla birlikte oyuna giremiyorsunuz. Liyakat Puanı’nız sıfıra inerse de hesabınızın riske girme şansı var.

Eğer puanınızı yükseltmek için PUBG Mobile liyakat yükseltme hilesi arıyorsanız vay hâlinize. Liyakat puanınızın düşmesine sebep olan hileleri tekrar kullanmanız, hesabınızın banlanmasına yol açabilir.

Kısacası oyunda Liyakat Puanı kazanmak pek kolay değilken kaybetmek gayet basit. Takım arkadaşlarınızı öldürmeden, hile kullanmadan, bol bol oyun oynayarak PUBG Mobile liyakat seviyenizi yüksek tutabilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir