Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Razer Cynosa V2 Tanıtıldı

Razer Cynosa V2 Tanıtıldı

Oyuncuların yakından tanıdığı markalardan birisi olan Razer’ın yeni klavyesi olan Razer Cynosa V2 satışa çıktı. Gelin hep birlikte göz atalım.

Oyuncu ekipmanı denildiğinde akla gelen ilk markalardan birisi hiç şüphesiz Razer. Farklı bütçeler için farklı ürünler piyasaya sunan Razer bu sefer de “Giriş Seviyesi” olarak nitelendirilen yeni klavyesi Razer Cyonsa V2 modelini tanıttı. Razer Cynosa Chroma serisinin en son ürünü olan Cynosa V2 hakkında en çok öne çıkan özellik ise gelişmiş RGB aydınlatma sistemi. Razer Cynosa V2’nin tüm tuşları birbirinden ayrı RGB aydınlatmaya sahip. Ayrıca Fortnite, Warframe, Overwatch gibi popüler oyunlar için oyun entegrasyonu sistemi de klavyenin özellikler arasında.

Razer Cynosa V2

Bunların yanında kolaylık sağlamak amacıyla Cyonsa V2 üzerinde multimedya tuşları da bulunuyor. Bunun yanında kurulumlarda kablo karışıklığını önlemek için klavye arkasında kablo toplama seçenekleri de bulunuyor. Ayrıca Razer Cynosa V2’nin sıçramalara karşı dayanıklı olduğunu da belirtelim.

Razer Cynosa V2 60$’lık satış fiyatı ile tanıtıldı. Ülkemiz için satış fiyatı şu an için açıklanmış durumda değil.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

2 Yorumlar

  1. Böbrek kalmadı yeter

  2. Razer’dan başka klavye almam, alamam. Umarım Türkiye fiyatı biraz “insaflı” olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir