Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Razer, Hammerhead X Ve Sızdırılan Bir Model İle Gündemde

Razer, Hammerhead X Ve Sızdırılan Bir Model İle Gündemde

Razer bugün, LED aydınlatmalı dokunmatik kontrollere sahip şık ve minimal tasarımlı Razer Hammerhead X adlı kulaklığı tanıttı.

Razer bugün, LED aydınlatmalı dokunmatik kontrollere sahip şık ve minimal tasarımlı Razer Hammerhead X ‘i tanıttı. 60 ms gibi düşük gecikmeli True Wireless kulak içi kulaklık oyun modu ile oyuncular için optimize edilmiş ve özel olarak ayarlanmış 13mm sürücüler sayesinde etkileyici, yüksek kaliteli ses sunan Hammerhead True Wireless X oyun konsollarında da özel bir alıcı ile kullanılabiliyor.

Razer Hammerhead X Özellikleri 

Hammerhead True Wireless X; kullanıcıları görsel olarak mutlu eden LED’lerin yanı sıra oyun için ideal, etkileyici ve düşük gecikmeli bir ses sunuyor. Bluetooth 5.2 kullanan Hammerhead True Wireless X kulaklıklar Otomatik eşleştirme özelliğine sahip ve Android kullanıcıları için Google Fast Pair ile uyumlu olması bu kulaklığın artılarından sadece birkaç tanesi. Hammerhead X aynı zamanda akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve konsollarda kullanım için hızlı, kullanışlı ve güvenilir bir bağlantı sunuyor.

Her bir kulaklıkta özelleştirilebilir arkadan aydınlatmalı LED dokunmatik kontroller bulunuyor. Bu dokunmatik kontroller ile aramaları yönetme, ses kontrolü veya oyun modunu etkinleştirme gibi birçok işleve hızlı bir erişim sağlıyor. Hammerhead True Wirelexx X ile piyasaya yeni sürülen Razer Audio uygulaması aracılığıyla aydınlatmaların parlaklığını rengini ve efektlerini değiştirebiliyor, ses ortamına ince ayarlar yapabiliyor ve dokunmatik kontrollerini özelleştirebiliyorsunuz. Aydınlatma etkinken 24 saate kadar kullanım (aydınlatma kapalıyken 28 saat) sunan Hammerhead X tüm gün boyunca kullanım sağlayan bir pil ömrüne sahip.

Razer’dan Yeni Kulaklık Sızıntısı

Opus x

Razer kablosuz kulaklık  seçeneklerini arttırmayı planlıyor. Yapılan resmi kaynaklı sızıntıya göre Razer Opus X modeli de geliyor.

Razer Opus X, Hammerhead X ile birlikte piyasaya sürülen Razer Audio uygulaması üzerinden sızdırılan bir kablosuz kulaklık modeli. Hammerhead X’in aksine Opus X 3 farklı renge sahip kulaküstü bir kulaklık modeli, şimdilik ne yazık ki tasarım harici özelliklerini bilmediğimiz kulaklık genel kullanıma da uygun görünüyor. Yapılan sızıntıda modelin yanında bir USB-C portu ve fiziksel butonların yer aldığı görünüyor.

Hakkında Baran Dilli

Küçüklükten beri teknoloji ve oyunlara meraklı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir