Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Razer, Yeni Oyuncu Klavyesi Huntsman Mini’yi Tanıttı!

Razer, Yeni Oyuncu Klavyesi Huntsman Mini’yi Tanıttı!

 Genel merkezi Kaliforniya’da bulunan ve üst düzey oyuncu ekipmanları ile tanınan Razer, Huntmsan serisinin yeni ve en küçük üyesi olan Huntsman Mini’yi tanıttı. 

Günümüzde üst düzey oyuncu ekipmanları arasında büyük rol oynayan Razer markasının yeni üyesi belli oldu. Razer, Huntsman serisine ait yeni bir klavye ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle Türkiye standartlarına göre oldukça pahalı ve üst düzey ekipmanlar tasarlayan ve üreten Razer, Huntsman Mini ile yer kaplamayan ve olabildiği kadar küçük bir klavye tercihinde bulunarak şirket içinde bir En’i gerçekleştiriyor.

Şirketin Ürettiği En Küçük Klavye!

1998 yılında Min Liang Tan ve Robert Krakoff tarafından kurulan şirket, uzun yıllardan beri oyuncu ekipmanları üretmeye devam ediyor. Şirket ürettiği bu klavye ile bir En’i gerçekleştirmiş oluyor. Razer Huntsman Mini, şirketin ürettiği en küçük klavye olma özelliğine sahip. Ortalama ideal bir klavyenin yüzde 60’ı kadar olan Hunstman Mini’de sayısal tuş takımları boyutun küçük olma isteği bağlamında bulunmuyor. Yarış oyunlarında bol bol kullandığımız ok tuşlarını da bu klavyede göremiyoruz. Klavyede herhangi ekstra bir bilek aparatı da yer almamakta.

razer huntsman mini

Kasaya baktığımızda ise fazlalıklardan arındırılmış ve tamamen tuşlar kasaya yerleştirilmiş. Özellikle e-spor oyuncuları turnuvalarda küçük ve yer kaplamayan modeller tercih etmekte. Olabildiğince rahat ve oyuncuya boş masa alanı bırakmayı sağlayan bu modeller özellikle bu oyunculara hitap etmekte. Klavyede optik anahtarlar kullanılacak. Razer, optik anahtarlarda silikon uçlar kullanacak ve ses geliştirmesi sağlanacak. Renk seçeneği olarak ise hem siyah hem beyaz renk seçeneği mevcut olacak.

Klavye taşımayı kolaylaştırmak amacıyla çıkarılabilir bir USB-C kablosuyla gelecek. Razer Huntsman Mini Ağustos 2020’de 119 Dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

  1. Gayet başarılı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir