Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Redmi AirDots 2 TWS Tanıtıldı; İşte Tüm Detaylar!

Redmi AirDots 2 TWS Tanıtıldı; İşte Tüm Detaylar!

 Xiaomi’nin kardeş markası Çinli teknoloji şirketi Redmi’nin oldukça uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken AirDots modelinin yenisi Redmi AirDots 2 TWS tanıtıldı. İşte tüm detaylar!

Redmi, Çin’de düzenlediği etkinlikte daha önceden uygun fiyatıyla piyasaya sürdüğü ve büyük bir ilgi topladığı kablosuz kulaklık modeli AirDots’un yeni modelini tanıttı. AirDots 2 TWS olarak geçen yeni kablosuz kulaklıklar özellikleri ve oldukça uygun fiyatıyla yine dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. İşte Redmi AirDots 2 TWS özellikleri, fiyatı, çıkış tarihi ve tüm detayları!

Redmi AirDots 2 TWS Özellikleri

Redmi AirDots 2 TWS

Redmi AirDots 2 TWS’nin ses sürücüleri 7.2mm olarak karşımıza çıkıyor. Kablosuz kulaklıklarda büyük bir önem taşıyan gürültü azaltma teknolojisi AirDots 2’de de bizi karşılıyor ve daha kaliteli bir ses deneyimi sağlanıyor. Kulaklıkların oldukça hafif olduğunu söylemek mümkün. AirDots 2’nin tek bir kulaklığı sadece 4.1 gram ağırlığında. Kulaklıklarda oldukça popüler olan dokunmatik kontrol bu modelde de yer alıyor. Kulaklıklara iki kez dokunulduğunda Xiaomi’nin sesli asistanı XiaoAI Voice Assistant kullanıcı karşılıyor ve birçok kolaylık sunuyor. Şarj süresi de kablosuz kulaklıklarda oldukça önemli bir husus. Bu küçük kulaklıklar, kutusu dışında 4 saatlik; kutu ile birlikte ise 12 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Redmi AirDots 2 TWS’de geliştirilen en büyük özelliklerden biri ise Bluetooth sürümünün güncellenmiş olması. AirDots 2 TWS, Bluetooth 5.0 ile çalışacak. Böylece daha hızlı ve stabil bir bağlantı kurulma olanağı doğacak.

Redmi AirDots 2 TWS Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Redmi AirDots 2 TWS, tanıtımda elde edilen bilgilere göre 22 Temmuz 2020’de çıkışını yapacak. Bölgelere göre çıkış tarihi farklılık gösterebilir ancak belirtilen çıkış tarihi bu şekilde. AirDots 2 TWS’nin ağızları açık bırakacak uygun fiyatı ise 14 dolar belirtildi.

Bakalım Redmi AirDots 2 TWS, ilk modelleri gibi uygun fiyatı ve geliştirilmiş özellikleriyle tekrar ilgi odağı olup yüksek satış rakamları yakalayabilecek mi?

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir