Anasayfa > Blog > Roblox Kaç GB?

Roblox Kaç GB?

Bir oyun platformu olarak genç yaştaki pek çok oyuncuyu kendisine bağlamayı başarmış olan Roblox Kaç GB alan kaplamaktadır?

Roblox tek başına bir oyun değil, yalnızca içerisinde yer olan oyunlara erişmemizi sağlayan bir aracı yazılımdır. Belirli bir şablon etrafında geliştirilen Roblox oyunlarını ücretsiz ya da küçük Robux ücretleriyle birlikte indirerek hemen oynamaya başlayabiliriz. Bununla birlikte platformun oldukça mütevazı sistem gereksinimlerinin de bulunduğunu belirtelim. Elbette oyun ve platformun disklerimizde kapladığı yer de bundan farklı değil. Dilerseniz tüm sistem gereksinimleri bilgisine aşağıdaki içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Roblox Sistem Gereksinimleri

Platformun hem mobil hem de bilgisayar sürümü kurulumlarının ardından yalnızca 200 MB bir alanı dolduruyor. Ancak burada altını çizmemiz gereken başka bir nokta var. İçerisinde yer alan oyunlar platformdan ayrı olarak kurulduğundan dolayı ayrıca alanlar kaplamaktalar. Dolayısıyla birkaç oyun kurduktan sonra bu boyut iki katına çıkabilir. Elbette çok daha aktif bir oyuncu daha fazla oyunu da yine bu platformdan indirip oynuyorsa kaplanan alan birkaç GB’ı dahi geçebilir.

Robux Nedir, Nasıl Alınır?

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir