Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Skylum Luminar Kısa Süreliğine Ücretsiz

Skylum Luminar Kısa Süreliğine Ücretsiz

Skylum Luminar kısa süreliğine ücretsiz oldu. Peki, en iyi fotoğraf işleme programlarından biri olarak gösterilen programı denemek için ne yapmalısınız?

Fotoğraf işleme programları son yıllarda oldukça popüler. Eskiden daha çok profesyonel fotoğrafçıların kullandığı programlar artık normal kullanıcılar tarafından da öğrenilmek isteniliyor ve kullanılıyor. Hal böyle olunca da seçenekler de genişledi. Son zamanların en popüler alternatiflerinden biri ise Skylum Luminar. Program kısa süre ücretsiz olacak.

Skylum Luminar’ı Nasıl Ücretsiz Kullanabilirim?

Skylum Luminar’ı ücretsiz kullanmak için yapmanız gereken tek şey bu linki tıklayıp formu doldurmak. Formu doldurduktan sonra size gönderilen e-maildeki bağlantıyı takip ederek programa sahip olabilirsiniz.

Skylum Luminar’ı Farklı Kılan Ne?

Skylum Luminar oldukça fonksiyonel bir program. Programı kendi başına, ya da Adobe ürünlerine köprü olarak kullanabilirsiniz. Bu da, Adobe ürünlerini kullanan kişiler için oldukça rahatlatıcı bir durum. Bunun dışında, program hem browser hem de fotoğraf işleme programı olarak kullanabilirliğiyle göz dolduruyor.

Program, fotoğraf işleme programlarına hakim olmayanlar için kullanımı kolaylaştıran bir çok özelliğe sahip. Entegre edilmiş gökyüzü efektleriyle, gözyüzünü anında değiştirebilir ya da ay ve bulut gibi doğa nesnelerini fotoğraflarınıza ekleyebilirsiniz.

Bu tür programları sosyal medya mecralarındaki fotoğraflarını düzenlemek için kullanan kişiler içinse hızlı ve kullanımı kolay bir yüz düzenleme aracı da, programın bir çok özelliğinden biri. Sonuç olarak, fotoğraflarını kolayca profesyonel bir görünüme kavuşturmak isteyenler bu kampanyaya mutlaka göz atmalı.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir