Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Spotify Hikaye Paylaşma Özelliğiyle Geliyor

Spotify Hikaye Paylaşma Özelliğiyle Geliyor

Spotify hikaye paylaşma özelliğiyle geliyor. Detaylar haberimizde.

Snapchat ile başlayan bu kervan Instagram, Facebook, WhatsApp ve en sonunda Twitter’a kadar ulaştı. Sıradaki uygulama ise Spotify oldu. Dünya çapındaki en büyük müzik dinleme uygulamalarından biri olan Spotify da artık hikaye özelliğini kullanacak. Milyonlarca kullanıcısı olan uygulamanın aldığı bu karar bazı kullanıcıları sinirlendirdi. Yalnızca şirketler tarafından paylaşılabilen hikayeler şu anlık sadece bazı çalma listelerinde görülebiliyor. İlerleyen zamanlarda bu hikaye paylaşma özelliği herkese açık olacak mı bilinmiyor.

Az önce de belirttiğimiz gibi yalnızca bazı çalma listelerinde görülüyor bu hikayeler. Bu çalma listeleri de Christmas Hits, Tear Drop ve Good News adlı albüm için oluşturulan çalma listelerinden oluşuyor. Spotify ise bu hikayeleri test amaçlı eklediğini belirtiyor. Hikaye paylaşma özelliğinin Twitter’a gelmesi bile büyük bir olay olmuşken, Spotify gibi sosyal medya platformu bile olmayan bir uygulamaya gelmesi oldukça tepki çekti.

Spotify’ın Lisans Alacağı ve Temsilcilik Açacağı Belirtildi

Sizce bu hikaye özelliği bütün kullanıcılara açılacak mı? Konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir