Anasayfa > Blog > Steam Cüzdan Kodu Nedir?

Steam Cüzdan Kodu Nedir?

Platformda özellikle geçtiğimiz yıllarda sıklıkla kullanılan Steam cüzdan kodu nedir? Buyurun cevabını birlikte öğrenelim.

Steam cüzdan kodu, platformda kullanabildiğimiz parayı hesabımıza eklememize olanak sağlayan platform içi anahtarlara verilen isimdir. Kodlar hesabımıza eklendiğinde belirli tutarlar cüzdanımıza yansır ve bu sayede platform içi alışverişler yapabiliriz. Kodların karşılık geldiği tutarlar olduğunu da unutmamak lazım, yani cüzdan kodları rastgele değildir. 10, 20, 50, 100 ve 200 TL gibi tutarlarda kod satın alabilirsiniz.

Steam Random Key Nedir?

Not: Geçmişte 3 ve 5 TL tutarında kodlar da alınabiliyordu. Bu kodlar geçerliliğini sürdürse de artık stoklarda bulunmuyorlar.

Bu kodları platform içerisinde ya da üçüncü parti sitelerden satın alabilirsiniz. Platform içerisinde satılan ‘dijital hediye kartları’ ve diğer sitelerde satılan steam cüzdan kodu aynı ürünün farklı isimleri olarak düşünülebilir.

Steam Cüzdan Kodu Nasıl Kullanılır, Nereye Yazılır

Anahtarı sağ üstte kullanıcı adınıza tıkladığınızda ‘Cüzdanımı görüntüle’ bölümünden, sağda yer alan ‘Cüzdan kodu kullan’ kısmı üzerinden ekleyebilirsiniz. Eğer kullanılmış bir kodsa sistem bunu uyarıyla gösterecektir, ancak uyarı gördüğünüzde de bir kere denemenizi tavsiye ederiz.

steam cüzdan kodu nasıl eklenir

Daha detaylı ve görselli anlatım için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz. Son olarak key alırken güvendiğiniz ve yorumları olumlu satıcıları tercih etmenizi özellikle tavsiye ederiz. Kullanılmış anahtar satın almanız durumunda epey sorun yaşayabilirsiniz maalesef. Umarız yazımız konuyu anlamanızda ve Steam Cüzdan Kodu nedir sorusuna yanıt bulmanızda yeterince yardımcı olabilmiştir.

Steam Cüzdan Kodu Nasıl Hesaba Eklenir?

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir