Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Steam Haber Merkezi Yenilenmiş Hali ile Karşımızda

Steam Haber Merkezi Yenilenmiş Hali ile Karşımızda

Oyuncuların ilgi alanlarına göre öneriler sunmayı amaçlayan Valve Steam Haber Merkezi üzerinde bazı değişikliklere gitti. Detaylar haberimizde.

Steam‘in yenilenmiş olan haberler kısmı sayesinde kullanıcılar artık ilgilendikleri oyunlar hakkında son dakika haberlerine ve güncellemelere anında erişebilecekler. Steam arayüzünde yer alan ”Mağaza” kısmından ”Haberler” sekmesine tıklayarak ulaşabileceğiniz Steam Haber Merkezi oyuncunun ilgisini çekebilecek olan tüm haberleri tek bir yerde toplayarak hem gündem takibini kolaylaştıracak hem de hedef kitleye doğrudan erişim sağlamış olacak.

Geliştiricilerin de yüzünü güldürmüş olan bu değişiklik sayesinde geliştiriciler oyunculara daha doğrudan ulaşma ve oyunları hakkındaki son yenilikleri onlara sunma imkanı buluyorlar. Böylece oyuncular ve geliştiriciler arasındaki bir duvar daha yıkılmış oluyor. Yeni haber merkezi sayesinde ayrıca oyuncuların ilgilendikleri türlerdeki yeni video oyunlarını keşfetmelerine de daha fazla imkan vererek hem oyuncuları hem de geliştiricileri mutlu edecek gibi görünüyor. Bir süredir test edilen ve nihayet tüm kullanıcıların beğenisine sunulmuş olan sistem geliştiriciler ve oyuncular arasında nasıl bir köprü kuracak hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir