Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Steelseries Sınırlı Üretim Ghost Koleksiyonunu Sunuyor

Steelseries Sınırlı Üretim Ghost Koleksiyonunu Sunuyor

Steelseries sınırlı üretim Ghost koleksiyonu ile oyuncuların karşısında. Dünyanın lider oyun ve espor çevre birimleri üreticilerinden SteelSeries, bugün ödüllü Aerox 3 Wireless mouse ve Apex 7 TenKeyLess (TKL) klavyenin de yer aldığı ve sınırlı sayıda üretilen Ghost koleksiyonunu tanıttı.

Stil ve performans oyuncu savaş istasyonunu arkadaşların ve rakiplerin bile kıskanacağı hale getirecek mükemmel bir yol sunmak için bir araya geldi. Espor formlu klavye ve ekstra hafif üstün performanslı fare zahmetsizce hızlı bir oyun deneyimi sunarken renk şeması ve rakipsiz RGB aydınlatması ile birlikte ölümcül bir kombinasyon oluşturuyorlar.

Steelseries sınırlı üretim Ghost

Apex 7 TKL Ghost Editon klavye ise dünyanın en çok satan TKL klavyesinin üreticilerinden, 50 milyon tuşa basma garantili mekanik anahtarlara sahip bir TenKeyLess formlu tasarıma sahip.  Yerleşik depolamaya sahip entegre OLED Akıllı Ekran, oyundan veya Discord’dan anında bildirim almak için bir komuta merkezi görevi görürken, tuş başına RGB aydınlatması, ekipmanınızı 16,8 milyon parlak renkle aydınlatır. İki katmanlı yarı transparan tuş başlıkları ile birlikte alüminyum alaşımlı kırılmaz çerçeve ve sınırlı üretim hayalet renk şeması Apex 7 TKL Ghost’u gerçek bir vurucu mekanik klavye haline getiriyor. Apex 7 TKL Ghost klavyenin ülkemizde UK tuş düzeni mevcut olacak.

Steelseries sınırlı üretim Ghost

Aerox 3 Wireless Ghost fare oyuncuların tetikleyici rekabeti alt edebilecekleri en hızlı kaydırmalara uygun olarak tasarlandı. Milisaniyeler bile her an akmaktayken, hız önemlidir. Süper hafif mouse hareketleri için mükemmel şekilde optimize edilmiş ultra hafif 68 gram ağırlığında tasarımı, TrueMove Air sensörü ve ipeksi bir pürüzsüzlüğe sahip %100 Virgin Grade PTFE mouse tabanlığı ile Aerox 3 Wireless geliştirilmiş hafif kontrol ve hız için standartları belirliyor. Hızlı şarj özelliği ile 200 saatlik pil ömrü stressiz çifte wireless sunarken suya dayanıklı AquaBarrier™ ise güvenliği garanti ediyor. USB-C kablosu ise kolay bağlantı ve satış sonrasında da özelleştirme imkanları tanıyor.

SteelSeies ürünleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir