Anasayfa > Espor Haberleri > Team Liquid Alphari İle Tekrar Anlaştı

Team Liquid Alphari İle Tekrar Anlaştı

Yaz Mevsimi’nde iddiasını sürdürmek ve Dünya Şampiyonası’nda Kuzey Amerika’yı temsil etmek isteyen Team Liquid Alphari ile tekrar anlaştı.

2021 LCS Yaz Mevsimi‘nin açılış maçından sonra yedeğe çekilen Alphari tekrar vadiye dönüyor. Yaz Mevsimi’nin neredeyse tüm maçlarında takımıyla birlikte olamayan deneyimli üst koridor oyuncusu 6. hafta ile birlikte takımına katılacak. Alphari, kendisinin yerini alan ve geçtiğimiz 5 haftada takımın üst koridoru olan Jenkins ile birlikte üst koridoru paylaşacak.

LCS 5. Hafta Maçları

Team Liquid Alphari Hakkında Açıklama Yapmamıştı

Mevsimin ilk maçından sonra aniden yedeğe çekilen Alphari hakkında Team Liquid tarafından bir açıklama gelmemişti. Açıklamalar eksikliğinde spekülasyonların ardı arkası kesilmedi. Nihayet haziran ayının sonlarına doğru Team Liquid kulübü Alphari‘nin “ciddi sağlık ve aile sorunları” olduğunu duyurdu ve oyuncuya 27 Haziran tarihine kadar mola verdi. Bu molanın ardından 13 gün geçse de Alphari‘nin sonunda takıma döndüğü açıklandı.

Takımın ana koçu KoldAlphari‘nin sabit üst koridor oyuncusu olmayacağını, mevsimin geri kalanında Jenkins ile birlikte üst koridoru paylaşacağını söyledi. Alphari‘nin durumunun düzeldiğini ve iyi konumda olduğunu söyleyen Kold, daha iyi performans sergileyecek ve kazanmaya yardımcı olacak oyuncunun oynama ihtimalinin daha fazla olacağını da belirtti.

Team Liquid Alphari’nin Yokluğunda 8 Galibiyet Aldı

Şampiyonluğun en iddialı ekiplerinden Team Liquid, Alphari takımla birlikte değilken çıktığı 14 maçın 8’inde galip gelmeyi başardı. Team Liquid şu anda 21 galibiyet 13 mağlubiyet ile 3. sırayı almış durumda. Team Liquid’in tüm karşılaşmalarına buradan erişebilirsiniz.

2021 LCS Şampiyonası’na Taraftarlar Katılabilecek

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir