Anasayfa > Blog > The Last of Us Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

The Last of Us Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

Oyun dünyasının en etkileyici hikayelerinden birisine ev sahipliği yapan The Last of Us kaç saat süren bir oynanışa sahip?

Öyle bir oyundan bahsediyoruz ki, onun adı anıldığında senaryo konusunda akan sular duruyor. Ayrıca yeni platformlara açılması ve uyarlama bir dizi de yeni oyuncuların ilgisini cezbediyor. Ancak günümüzde zamanımız gerçekten kıymetli. Yeni bir şeye zaman ayırmadan önce de doğal olarak ne kadar süreceğini merak ediyoruz. İşte bu yazıda, bu sorunun cevabını vereceğiz.

En az onun kadar kaliteli kültlerin yer aldığı listemizi de okumak ister misiniz?

Tarihin En İyi Oyun Serileri

The Last of Us Kaç Saat Süren Bir Oynanışa Sahip?

  • Oyunu %100 bir şekilde tamamlamak, her yönünden faydalanmak isterseniz 21 ila 23 saatinizi harcamanız gerekebilir.
  • Ana hikayesi ve yan görevleriyle üstesinden gelmeyi tercih ederseniz oyun 17 – 18 saat kadar sürecektir.
  • Sadece ana senaryoyu tecrübe etmek isterseniz 15 saat ortalamasıyla oyunu tamamlayabilirsiniz.

Ayrıca oyuncuların çok sevdiği bir de genişleme paketine ev sahipliği yapıyor TLoU. Left Behind isimli bu DLC de yaklaşık 2 ila 3 saat aralığında sürmekte.

DLC Nedir?

Unutmayın, oyunlar tecrübe eden oyuncuların tercihlerine göre süreleri değişkenlik gösterebilen yapımlardır. Bazılarımız oyunların içerisine öylesine dalarız ki on saatte bitebilen eserlere yüzlerce saatimizi veririz. Diğerlerimiz de sonuca öyle odaklanır ki oyunu herkesten önce tamamlar. İkinciye örnek bir profesyonel oyuncunun TLoU’yu bitiriş hızına aşağıdaki videoda göz atabilirsiniz. Elbette bu bir dünya rekoru ve istatistiğimizi çok da etkilemiyor. Ancak ‘Spoiler’ uyarımızı da yapalım tabii. Oyunla kalın!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir