Anasayfa > Oyun Haberleri > The Medium PlayStation 5 Çıkış Tarihi Açıklandı

The Medium PlayStation 5 Çıkış Tarihi Açıklandı

Konsol tarafında Xbox Series X/S özel olarak çıkan psikolojik korku oyunu The Medium, 3 Eylül 2021’de PlayStation 5 platformuna geliyor.

The Medium, yılın başlarında piyasaya sürülen, Bloober Team tarafından geliştirilip yayımlanan bir psikolojik korku oyunu. Xbox’ın yeni nesildeki ilk temsilci oyunlarından olan The Medium, eleştirmenlerden genel olarak olumlu yorumlar almayı başarmıştı.

The Medium, ilk olarak 10 Aralık’ta çıkacağını duyurmasına rağmen bir ertelemeyle 28 Ocak’ta piyasaya sürülmüştü. İlk günden Xbox Game Pass kütüphanesine gelen ve oyunculara yeni nesil deneyimini yaşatan popüler korku oyununun PlayStation 5 için ne zaman çıkacağı merak konusuydu. Oyunun geçtiğimiz günlerde PlayStation 5 için listelenmesi bu konuya dair merakı artırmıştı.

The Medium İncelememiz

The Medium PlayStation 5 Yolcusu!

Şimdi yapılan duyuru ise The Medium’un PlayStation 5’e geleceği tarihi, bir fragmanla açıkladı. Oyunun PlayStation 5 sürümünün resmî olarak duyurulduğu ve çıkış tarihinin açıklandığı fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Fragmanda bu yeni versiyonun oyunculara sunacağı deneyim anlatılıyor, bazı otoritelerin The Medium’a yönelik kanıları gösteriliyor. Aşina olmayanlar ise oyunun hikâyesine dair bir fikir geliştiriyor. TheMedium oyununun PlayStation 5 için çıkış tarihi ise 3 Eylül olarak oyunculara duyuruluyor.

PlayStation 5, son zamanlarda oyun ekleme konusunda normalden daha hareketli gözüküyor. Zira, geçtiğimiz günlerde ortalığı yakıp kavuran bağımsız yapım Hades’in PS5’e geleceği tarih de açıklanmıştı.

Popüler psikolojik korku oyunu, oyunculara PS5 sürümünde tam teşekküllü bir DualSense desteği sunacak. Oyuncular, bu sayede The Medium’un zevkini yeni neslin bütün imkânlarından faydalanarak çıkarabilecek. Paylaşılan fragmana göre bu deneyim The Medium’u hiç olmadığı kadar çevreleyici kılacak. Bakalım Marianne’in hikâyesini PlayStation 5 ile deneyimleyen oyuncuların yorumları ne olacak?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir