Anasayfa > Sanat Haberleri > The Platform Devam Filmi İle Karşımıza Çıkabilir

The Platform Devam Filmi İle Karşımıza Çıkabilir

Geçtiğimiz günlerde Netflix üzerinden yayınlanan ve bir anda zirveye oturan The Platform devam filmi ile yeniden karşımıza çıkacak olabilir. Detaylar haberimizde.

The Platfrom yada orijinal ismi ile El Hoyo geçtiğimiz günlerde Netflix üzerinde yayınlanmasının ardından gündeme oturdu. Taşıdığı mesajlar ve sistem eleştirileri ile dikkat çeken film kısa sürede Netflix‘in en çok izlenen filmleri arasına da girmeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Galder Gaztelu-Urrutianın oturduğu film hakkında yapımcılardan Carlos Juárez bazı dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

 The Platform devam filmi

Filmin gördüğü ilgiden oldukça memnun olduklarını belirten yapımcı The Platform ‘un devam filmi ile karşımıza çıkabileceğinin de sinyallerini verdi. Devam filmi konusunda Netflix yetkilileri ile görüşüldüğünü bildiren yapımcı daha şimdiden izleyicileri bir hayli heyecanlandırmış durumda.

Carlos Juárez yaptığı açıklamalarda filmin yeniden çekilme ihtimaline de göz kırptı. Kısa sürede inanılmaz bir popülerlik yakalayan filmin İngilizce yeniden çekimi için yine Netflix ile görüşmelerin sürdüğünü belirten yapımcı ihtimallerin hangisinin gerçekleşmeye daha yakın olduğu konusunda ise izleyicilere pek de ipucu vermemiş gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir