Anasayfa > Teknoloji Haberleri > TikTok Clubhouse Benzeri Bir Özellik Üzerinde Çalışıyor

TikTok Clubhouse Benzeri Bir Özellik Üzerinde Çalışıyor

Çin merkezli sosyal medya devi TikTok Clubhouse tarafından yakalanan başarıdan pay kapmak isteyenler arasına katıldı. Detaylar haberimizde.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok ciddi bir kullanıcı kitlesini kendine bağlamayı başarmış olan TikTok genellikle kullanıcıların nispeten kısa videolar çekip bunları düzenleyerek paylaşmaları ile öne çıkan bir platform. Adeta kendi dünyasını yaratmayı başarmış olan platform kendi akımlarına ve fenomenlerine de sahip. Ancak görünüşe göre TikTok için bu kadarı yeterli değil. Clubhouse‘un yakaladığı başarı sonrasında pastadan pay almak isteyenler arasına katılan TikTok kendi Clubhouse benzeri özelliğini geliştirme aşamasında. Şimdilik sadece Çin’deki kullanıcılara sunulacağı açıklanmış olan özelliğin ilerleyen günlerde tüm dünyadaki kullanıcıların da hizmetine sunulması bekleniyor. Özelliğin hizmete gireceği tarih ise belirtilmiş değil.

TikTok Clubhouse

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın en büyüklerinden olan Twitter‘ın da yarışa dahil olması ile ortam iyice kızışmıştı. Spaces adlı özelliği test etmekte olan Twitter da bu sayede Clubhouse‘un pastasından pay kapma peşinde. Clubhouse her ne kadar büyük bir çıkış yakalamış olsa da henüz Android platformunda yer almıyor. Bu konu hakkında çalışmaların devam ettiği söylense de elimizde henüz uygulamanın Android cihazla için ne zaman çıkışını gerçekleştireceğine dair net bir bilgi yok. Bu noktada hem Twitter hem de TikTok Clubhouse‘un Andoid cihazlardaki boşluğunu doldurmak için harekete geçmiş durumda. Bakalım bu gayri resmi savaşın galibi kim olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir