Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Traderlar Yatırım İçin Neden Binomo’yu Tercih Ediyor?

Traderlar Yatırım İçin Neden Binomo’yu Tercih Ediyor?

Ek gelir elde etmek için Binomo Türkiye’de nasıl kullanılır? Ticaret platformu bir aldatmaca mı yoksa değil mi? Website veya uygulama üzerinden nasıl hesaba giriş yapılır, bir demo hesabı üzerinden nasıl eğitim alabilir ve ticarete başlayabilirsiniz? Binomo’dan nasıl para çekileceği ve yatırılacağı, ve diğer bilgiler birlikte incelememizde.

Binomo ticaret platformu son zamanlarda isminden sıklıkla söz ettirmektedir. Bunun üzerine Binomo hakkında bir inceleme yapmak istedik. Bu makalemizde Binomo’yu bütün detaylarıyla ve Binomo nedir, Binomo helal mi ve Binomo nasıl kullanılır gibi belli başlı konu başlıklarını inceleyeceğiz. Gelin siz de Binomo’yu bizimle beraber yakından inceleyin.

Binomo Türkiye – Bu nedir?

Binomo nedir nasıl para kazanılır? Binomo servet yapacağınız, çok fazla ve kolay para kazanacağınız bir platform değil, bunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Kolay yoldan para kazanmak ve servet yaratmak gibi bir gayeniz varsa Binomo’yu kullanmamanızı tavsiye ediyoruz çünkü Binomo, ciddi yatırımların yapıldığı, profesyonel bir ticaret platformudur. Binomo sayesinde ek gelir elde edebilirsiniz, ile tecrübenizi arttırabilir, işlemler yapabilir ve ticaret hakkında yeni bilgiler ve stratejiler öğrenebilirsiniz.

Binomo dünyada tanınan online bir ticaret platformudur. Bu ticaret platformu üzerinde ticaret yapabilir, ticaretinizin yanı sıra Binomo’nun sunmuş olduğu eğitim avantajlarından da yararlanabilirsiniz. Sadece eğitimle sınırlı kalmayıp, kullanıcılara sunduğu Turnuvalar bölümü ile de kullanıcılar arası rekabeti arttırıp, sunduğu ödüllerle ticarete teşvik eden bir platform görüntüsü çizen Binomo’yu kullanıcı dostu olarak görmekteyiz. 7/24 canlı teknik destek ekipleri ve destek birimleri sayesinde Binomo müşteri hizmetlerinin de kuvvetli olduğunu söylemezsek olmaz.

Binomo’ya giriş yapmanız için gereken tek şey binomo.com adresine gitmeniz. Ayrıca, Binomo ticaret platformuna Binomo websitesinden veya Binomo mobil uygulamasını kullanarak erişebilir, işlem yapmaya başlayabilirsiniz.

Aldatmaca mı yoksa güvenilir mi?

Binomo’nun güvenilirliği hakkında etrafımızdan birçok soru duyduk ve bu konu hakkında da araştırma yapıp, bu araştırmalarımızın sonucunu paylaşmak istedik. Öncelikle herkes şunu bilmeli ki; Binomo, Dolphin Corp bünyesinde faaliyetlerini sürdüren resmi bir firmadır. Müşterileri ile “Müşteri Sözleşmesi” imzalayıp, hem kendi hem de müşterilerinin çıkarlarını gözetmektedir.

Binomo 2018 yılında ise Uluslararası Finans Komisyonu’nun “A” Kategori üyesi olmaya hak kazanarak, müşterilerine hizmet kalitesini, ilişkilerin şeffaflığını ve ayrıca bağımsız ve tarafsız olan bir uyuşmazlık çözüm kurulu tarafından sağlanacak korumayı da garanti etmektedir. Bütun bu bilgileri öğrendiğimiz zaman Binomo’nun herhangi bir aldatmaca olmadığını söyleyebiliyoruz. Bizim incelemelerimiz sonucu Binomo güvenilir mi sorusuna olan cevabımız: evet, Binomo güvenilir bir platform.

Bazı forumlarda, internet sitelerinde gördüğümüz Binomo dolandırıcılığı veya Binomo şikayetleri başlıklarını incelediğimizde ise üzülerek söylüyoruz ki müşterilerin deneyimsizliği ve bilgisizliği sonucu Binomo böyle sözcüklerle itham ediliyor. Binomo’nun prosedürlerini bilmeden işlem yapan, sonrasında işlemi olumsuz sonuçlanan insanlar malesef suçu kendilerinde değil, ticaret platformunda arıyorlar.

Bu sadece Binomo’ya özgü olmayıp, benzer ticaret platformlarında da sıkça rastlanılan bir durumdur. Eğer gerçekten Binomo hakkında bir öneriniz veya şikayetiniz varsa, 7/24 canlı teknik destek ekiplerine yazabilir veya support@binomo.com Binomo email adresine mail atarak mesajınızı iletebilirsiniz.

Binomo nasıl kullanılır?

Binomo’nun profesyonel bir ticaret platformu olduğundan bahsetmiştik. Binomo hakkında araştırmamızı yaparken denk geldiğimiz ve gözümüze çarpan önemli bir nokta şu ki; Binomo nasıl oynanır diye değil Binomo nasıl kullanılır diye sorulması gerekiyor. Binomo oynamak denince akla ilk gelen “oyun oynamak” olurken, Binomo kullanımı denince daha profesyonel bir izlenim oluyor. Nitekim Binomo gerçekten çok profesyonel ve çok ciddi bir ticaret platformu.

Binomo’yu kullanmaya başlamanız için Binomo websitesine giriş yapmanız veya mobil uygulamalar üzerinden giriş yapmanız yeterlidir. Binomo platformuna girdikten sonra kayıt olup ticaret yapmaya başlayabilirsiniz.

Kayıt olma ve giriş yapma

Binomo’ya kayıt olmak için binomo.com adresine gitmeniz gerekiyor. Websiteye giriş yaptıktan sonra sağ üstte bulunan “oturum aç” butonuna tıkladığınızda karşınıza “oturum aç” ve “üye olun “ şeklinde 2 farklı sekme çıkıyor. “Üye olun” sekmesinde gerekli bilgileri girip “Hesap oluştur” butonuna tıkladığınızda Binomo hesabınız oluşturulmuş oluyor.

Binomo hesabı oluşturduktan sonra “oturum aç” sekmesine giderek Binomo hesap bilgilerinizi girdikten sonra oturum açabilirsiniz. Oturum açtıktan sonra dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Demo hesap

Binomo demo hesap ile diğer ticaret platformuna kıyasla büyük bir avantaj yakalayabileceğinizi söylemek istiyoruz. Demo hesap, siz Binomo’ya üye olduktan sonra otomatik olarak aktif hale gelen bir sanal hesaptır. Bu hesap üzerinde deneme işlemleri yapabilir, çeşitli stratejiler geliştirip tecrübenizi arttırabilirsiniz. Demo hesaptaki bakiye tamamen sanal olup, gerçeklikle alakası yoktur ve demo hesaptaki sermayeyi çekemezsiniz.

Nasıl para yatırılır

Binomo’ya para yatırmanız için platforma giriş yaptıktan sonra “Kasiyer” bölümüne gitmeniz gerekmektedir. Bu bölümde size sunulan yönteme göre sermaye yatırabilirsiniz. Sermaye yatırdıktan sonra minimum işlem tutarına dikkat ederek işlemler yapmaya başlayabilir, Binomo’nun birçok avantajlarından ve fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Nasıl para çekilir

Bu bölümde sizlere Binomo para çekme nasıl yapılır sorusunun cevabını vermeye çalışacağız. Binomo para çekme (Binomo withdrawal) işlemini gerçekleştirmeniz için Binomo hesabınızla giriş yaptıktan sonra “Kasiyer” bölümüne gitmeniz gerekiyor. Kasiyer sekmesi altında Binomo para çekimi için istediğiniz tutarı girerek talep oluşturuyorsunuz. Talebinizin onaylandığında ortalama üç işgünü içerisinde hesabınıza para yatabilir. Ancak bu para yatırma süresi farklı nedenlerden değişkenlik gösterebilir.

Paranızı çekmek isterken dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biri de Binomo para çekme limitidir. Binomo’dan para çekmek istediğinizde mutlaka bu limitleri kontrol etmelisiniz, aksi takdirde Binomo para çekme sorunu yaşadığınızı düşünebilir, Binomo para çekemiyorum diye serzenişlerde bulunabilirsiniz. Bu tip durumlarla karşılaşmamak için Müşteri Sözleşmesi’nde de bahsi geçen para çekme politikasını ve limitleri bulabilirsiniz.

Mobil uygulama

Sadece website üzerinden değil, mobil uygulamalar aracılığıyla da Binomo’ya erişebilmeniz mümkündür. Android ve İOS işletim sistemli cihazlar için Binomo mobil uygulaması ve Android sistemli cihazlar için Binomo Apk mevcuttur.

Android cihazlarınız için Binomo Apk indir linkine tıklayarak apkyi indirebilir (https://binomo.com/tr/promo/android), sonrasında kurulum yaparak mobil cihazınızda kullanmaya başlayabilirsiniz. İOS ve Android cihazlarınız için Binomo uygulamasını App Store ve Google Play üzerinden indirebilirsiniz. Mobil cihazlarınıza Binomo uygulamasını yükleyerek dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman işlemler yapabilir.

Binomo helal mi?

Binomo haram mı yoksa Binomo helal mi diye kafanızda soru işaretleri oluşuyor olabilir, bu çok normal. Ancak biz de kesin olarak bu sorunun cevabını verememekteyiz. Binomo’da ticaret yapıldığını ve ticaret bilginize göre olumlu veya olumsuz olarak işlemlerinizin sonuçlandığını düşünürsek, burada haram adına herhangi bir durum yok.

Binomo haramı demememizin bir sebebi de Binomo ne bir kumar, bahis sitesi, ne de bir oyun platformu. Bu platform birçok profesyonelin yatırım yaptığı ve kendilerine ek gelir fırsatı sunan ciddi bir platform. Kimsenin inançlarına olumlu veya olumsuz yönde etki etmek istemediğimiz için bu soruyu cevaplamayarak çekimser kalmayı tercih ediyoruz. Ancak siz, Binomo’yu inceleyip, kendi açınızdan net bir karar verebilirsiniz.

Yorumlar

Bu bölümde hali hazırda ticaret yapan veya ticarete yeni başlayan tüccarların Binomo yorumlarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

TheArk: “Abi Binomo’ya başladim 80 TL yatırdım 130 TL yaptim”.

Digitally Next: “Binomo’nun ticaret için mükemmel bir platform olduğunu ve Binomo hizmetlerini sevdiğini.”

Edith Jarvis: “Bonus ciro hakkında şimdiye kadar açıklanan güzel bir video.”

Burada değinmek istediğimiz nokta ise şu; Binomo da birçok bonus mevcut. Binomo no deposit bonus, yani para yatırmama bonusu bile var. Bunun dışında Binomo bonus kodu girerek de birçok bonus elde edilebiliyor. Bu yorumu almamızdaki en büyük sebep, Binomo’da birçok bonusun var olduğunu vurgulayabilmek. Siz de Binomo platformuna gidip bonuslar hakkında daha çok bilgi alabilirsiniz.

Sonuç

Binomo’nun güvenilir ve profesyonel bir ticaret platformu olduğunu incelemelerimiz sonucunda görmüş olduk. Siz de eğer online ticaret yapıyorsanız Binomo’ya bir gözatmanızı öneriyoruz. Ancak şunu da söylemek istiyoruz ki sadece Binomo’dan para kazanmak amacıyla bu platforma üye olmayın. Bu platformda kendinizi fazlasıyla geliştirebilir, tecrübe edinebilir, daha mantıklı işlemler yapabilirsiniz.

Ticaretin zor bir iş olduğunu aklınızdan çıkarmayıp sürekli kendinizi geliştirmeye odaklanmanızı öneriyoruz. Bizim kanaatimizce Binomo’da kendinize ek gelir elde edebilir, ticaret yaparken aynı zamanda birçok deneyim kazanabilirsiniz. Binomo’yu sadece bir ticaret platformu olarak değil, öğretici bir platform olarak da görebilirsiniz. Ama unutulmaması gerekir ki ticaret riskli bir iştir ve bu işin sonunda sermayeniz artabileceği gibi azalabilecektir de. Ne kadar çok bilgili ve tecrübeli olursanız, o kadar az risk almış olursunuz. Ticaret yaparken bu risklerin farkında olun ve kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir