Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Türkiye’deki Üçüncü Apple Store Bağdat Caddesi’nde Açılacak

Türkiye’deki Üçüncü Apple Store Bağdat Caddesi’nde Açılacak

Amerika merkezli teknoloji devi Apple, Türkiye’deki üçünü Apple Store’un nereye açılacağı hakkında açıklamada bulundu. Diğer iki mağaza gibi üçünü Apple Store da İstanbul’da olacak.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan Apple, Türkiye’ye yeni bir Apple Store açıyor. Mail servisine üye olan kullanıcılara gönderilen mesajda Apple, yeni mağazanın İstanbul’un en işlek yerlerinden birisi olan Bağdat Caddesi’nde açılacağını söyledi. Bir süredir Apple’ın yeni bir mağaza açacağına ve yerinin de Caddebostan olacağına dair söylentiler bulunmaktaydı. Apple’dan gelen mail ile bu söylentiler de doğrulanmış oldu.

Apple Store

Apple yeni mağazanın açılışını kutlamak amacıyla da özel bir duvar kağıdı hazırladı. Ayrıca ortaya atılan iddialara göre Bağdat Caddesi’nde açılması planlanan mağazanın Avrupa’daki en büyük Apple Store olması planlanıyor. Bu iddialar için Apple tarafından henüz resmi bir yanıt gelmedi. Ayrıca yapılan açıklamalarda da kesin bir tarih vermeyen Apple, mağaza için yakında sizinle olacak ifadelerini kullandı. Teknoloji devinden kullanıcılara gelen mesaj ise şu şekilde:

İstanbul’un kalbi Bağdat Caddesi’nde çok yakında yeni bir mağaza açıyoruz. Her konuda size yardımcı olacak uzmanlarla buluşacağınız, yeni bilgilerle becerilerinizi geliştireceğiniz, bahçesinde vakit geçirirken ilham alacağınız ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracağınız bu üçüncü mağazamızda sizinle ve büyük küçük, uçuk kaçık tüm fikirlerinizle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Hayvan Hakları Aktivistleri Far Cry 6’daki Mini Oyunun Kaldırılmasını Talep Etti

Ülkemizde bir hayli kullanıcısı bulunan ABD’li teknoloji devinin Türkiye’de şu anlık 2 tane mağazası bulunmakta. Bunlardan birisi Beşiktaş’taki Zorlu Center’da, diğeri ise Üsküdar’daki Akasya Alışveriş Merkezi’nde yer alıyor. Bağdat Caddesi’nde yeni bir mağazanın açılmasıyla ülkemizdeki Apple Store sayısı üçe çıkmış olacak. Şimdilik ülkemizdeki bütün Apple mağazalarının hepsi aynı şehirde, İstanbul’da yer alıyor.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir