Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Twitter Hack Dalgasına Açıklama Getirdi

Twitter Hack Dalgasına Açıklama Getirdi

15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gecede yaşanan Twitter hack olaylarının yarattığı etki hala sürüyor. Olaylarla ilgili Twitter konuya açıklama getirdi.

Twitter’da yaşanan hack dalgasının etkileri sürmeye devam ediyor. 15 Temmuz gecesi, Elon Musk’dan Bill Gates’e kadar, onlarca önemli Twitter hesabının hacklendi. Hacklenen hesaplardan BitCoin istenmesi ve Twitter’ın kurucusu dahil çok önemli hesaplara bile ulaşılması işleri içinden çıkılmaz bir hale getirdi. Sosyal medya platformu konuyla ilgili Twitter Support hesabından açıklama getirdi.

Twitter’da Hack Şöleni: Bill Gates, Elon Musk ve Onlarcası Hacklendi

Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Twitter’daki hesapları etkileyen güvenlik sorunundan haberdarız. Sorunu araştırıyor ve çözmek için adımlar atıyoruz. Yakında herkesi güncellemelerden haberdar edeceğiz.”

Twitter’da Hangi Hesaplar Hacklendi?

Twitter’da hacklendiği kesinleşen hesaplar arasında, Elon Musk, Apple, Uber, JoeBiden, Jeff Bezos, Bitcoin, Coinbase, BINANCE , CZ_Binance, Gemini, Kucoin, Gate .io, Coindesk, Tron, Justin Sun ve Charlee Lee bulunuyor. Bu hesapların tamamından BitCoin üzerinden para talep edilmesi için en dikkat çekici detay. Önümüzdeki günlerin gündemini Twitter hack olayları oluşturacak gibi görünüyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir