Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Twitter Hikaye Paylaşma Özelliğini Duyurdu

Twitter Hikaye Paylaşma Özelliğini Duyurdu

Twitter hikaye paylaşma özelliğini duyurdu. Kendini diğer sosyal medya uygulamalarından hikaye paylaşma özelliğinin olmamasıyla ayıran Twitter da bu kervana katıldı diyebiliriz. Detaylar haberimizde.

Instagram, Snapchat ve Facebook gibi meşhur sosyal medya uygulamalarının kullandığı hikaye paylaşma özelliği ile kullanıcılar anlık olarak arkadaşlarıyla hayatlarına dair videoları, fotoğrafları paylaşabiliyor. Twitter ise bu tarz özellikler yerine daha çok sade ve herkese hitap etmeyen bir yolda ilerliyordu. Twitter’ın ana odağı ise fotoğraflar ve videolar yerine yazılı içeriklerdi. Fakat dün itibariyle duyurulan haberde Twitter’ın yavaş yavaş bu tavrından vazgeçtiği anlaşılıyor. Artık an itibariyle Twitter da hikaye paylaşma özelliğine sahip.

Twitter, Düzenleme Butonunu Getirebilir

Fleets denilen bu özellik ile kullanıcılar takipçileriyle anlık olarak daha fazla içerik paylaşabilecek. Fakat maalesef sesli tweet özelliğinde olduğu gibi Fleets adı verilen bu özellikte de başlangıçta her kullanıcıda bu özellik olmayacak. Her ne kadar çoğu kişinin beğenmeyeceği bir özellik olsa da farklı platformlardan Twitter’a geçen kişiler için daha faydalı olacaktır. Çünkü hikaye paylaşma özelliğinin olmamasından ötürü bazı kullanıcılar yabancılık hissi yaşayabilir.

Sizce Fleets adlı bu özellik gerekli miydi ve hoşunuza gitti mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir