Anasayfa > Espor Haberleri > VALORANT Şampiyonlar Turu Türkiye İçin Yayın Ekibi Belli Oldu

VALORANT Şampiyonlar Turu Türkiye İçin Yayın Ekibi Belli Oldu

Riot Games’in FPS oyununun espor arenasını bir üst düzeye taşıyacak VALORANT Champions Tour turnuvasının Türkiye ayağı için yayın ekibi açıklandı.

VALORANT Şampiyonlar Turu turnuvasının Türkiye ayağındaki yayın ekibinde tanıdık yüzler bulunuyor. Espor takipçilerinin az çok tanıdığı üç tecrübeli isim, 12 Şubat’taki ilk yayınla turnuva heyecanını seyircilere aktarmaya başlayacak. VALORANT Champions Tour Türkiye’nin yayın ekibinde Alican “Karahan” Karahan, Berke “Vlad” Kantürk ve Özgür “root” Alagül bulunacak.

VALORANT Şampiyonlar Turu Türkiye Yayın Ekibi

VALORANT Champions Tour, haberi yukarıdaki gönderiyle birlikte takipçilere duyurdu. Turnuvanın ilk aşaması olan Challengers, 11 Şubat tarihinde ön elemelerle başlayacak. Altı haftaya yayılan, her biri için ön eleme düzenlenecek olan üç adet turnuvayla Bölgesel Ustalar turnuvasına katılacak olan takımlar belirlenecek.

2021 VALORANT Şampiyonlar Turu Duyuruldu

Şampiyonlar Turu ile VALORANT’ın espor sahnesi adeta seviye atlamış olacak. Daha önce ülkemizde BBL Esports’un kazandığı First Strike turnuvası ile espora resmî bir adım atan Riot Games, 2021’i kaplayacak olan Şampiyonlar Turu turnuvasıyla birlikte dünya çapında bir rekabet başlatmış olacak. Yukarıdaki butona tıklayarak Şampiyonlar Turu’nun işleyişini daha detaylı anlattığımız yazımıza ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir