Anasayfa > Espor Haberleri > VCT Türkiye 3. Aşama Challengers Turnuvasının İlk Finalisti Oxygen Esports

VCT Türkiye 3. Aşama Challengers Turnuvasının İlk Finalisti Oxygen Esports

Ustalar turnuvasına gidecek takımların belirlendiği VCT Türkiye 3. Aşama Challengers turnuvasında sona yaklaşırken finale çıkan ilk takım Oxygen Esports oldu.

VALORANT Şampiyonlar Turu‘nda 3. aşamaya gelindi. İlk iki öncüler ve ustalar aşamalarını geride bırakan VALORANT‘ta şu anda 3. aşama bölgesel elemeleri oynanıyor. 6 Haziran salı günü başlayan VCT Türkiye 3. Aşama Challengers turnuvasında finale çıkan ilk isim üst braketin yenilgisiz galibi Oxygen Esports oldu.

Valorant Şampiyonlar Turu Detayları

VCT Türkiye 3. Aşama Challengers Turnuvasında Neler Oldu?

6 Haziran’da başlayan turnuvada 8 takım bulunuyor. Bu takımlar arasında BBL Esports, Zero Zone, Oxygen Esports, Futbolist, Fire Flux Esports, SuperMassive Blaze, Team Aurora ve OtherSide bulunuyor. Doğrudan çeyrek finalden başlayan turnuvada ilk gün 6 maç oynandı. İlk dört maçta yenilen takımlar alt brakete giderken yenen takımlar üst brakette yarı finale çıktı.

Oxygen Esports, salı günü Fire Flux Esports‘u, çarşamba günü SuperMassive Blaze‘i yenerek üst braketin finaline çıktı. Perşembe günü oynanan finalde Futbolist‘i de hiç yenilgi almadan 2-0 geçen Oxygen Esports turnuvanın ilk finalisti oldu.

İlk günün yenilenleri Fire Flux Esports, Zero Zone, OtherSide ve Team Aurora alt brakette birbirleriyle kapıştı. Önce Zero Zone‘u sonra da BBL Esports‘u yenen Fire Flux Esports yarı finale çıksa da yarı finalde üst braketten gelen SuperMassive Blaze‘e yenilerek turnuvadan elendi. İşte şu ana kadar yapılan maçların ardından oluşan tablo:

vct-turkiye-3.asama-challengers-mac-sonuclari
Kaynak: THESPIKE

Bu maçı kazanan SuperMassive Blaze ve finalde yenilip üst braketten alt brakete düşen Futbolist bugün saat 18.00’de finale çıkmak için mücadele edecek.

Alt braket final maçını VALORANT Esports Türkiye kanalından izleyebilirsiniz.

VCT Türkiye 2. Aşama Challengers Şampiyonu BBL Esports

 

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir