Anasayfa > Blog > Watch to Earn Nedir? W2E Ne Demek

Watch to Earn Nedir? W2E Ne Demek

İnternette vakit geçirirken maddi gelir elde etmek isteyenlerin karşılaştığı bir kavram olan Watch to Earn nedir? Gelin öğrenelim.

Watch to Earn, izleyerek kazan anlamına gelen ve W2E olarak kısaltılan bir görev yap kazan sistemidir. Bu sistemde kullanıcı karşısına çıkartılan videoları izleyerek kazanç elde etmeye çalışır. Bu kazanç kimi zaman doğrudan maddi bir kazanç olabilirken, kimi zaman kripto para birimi ya da oyun içi tutarlar da olabilir. Bu anlamda bakıldığı zaman Play to Earn ile oldukça benzerdir.

Play to Earn Nedir?

En İyi Watch to Earn Sistemleri

Watch 2 Earn denildiğinde akla gelen belirli başlı programlar bulunmakta. Ancak baştan söyleyelim, her ne kadar kulağa daha az güvenilir gelse de bazen yeni girişimler daha yüksek kazançlar sağlamanız için doğru adresler olabiliyorlar. Biz yine de güvenilir liman diyebileceğimiz şu beş platformun adını analım isterseniz.

  • Swagbucks Video
  • InboxDollars
  • InstaGC
  • MyPoints
  • Quick Rewards

Ayrıca bazı oyunlarda çıkan interaktif reklamlar ya da videolu reklamlar da karşılığında size ödül puanları ya da ek şanslar tanıyabilir. Henüz bu sistemlerin W2E konusuna dâhil olup olmadığını söylemek pek mümkün diyemem. Ancak sonuçta bir şey kazanmak için, bir şey izlememiz gerekiyor değil mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

İnteraktif Reklam Nedir?

Umarız bu yazımız sorunuza yeterli cevabı verebilmiştir. Yine de aklınıza takılan diğer noktaları sormaktan çekinmeyin. Sağlıcakla kalın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir