Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Whatsapp Dark Mode Sonunda Geldi!

Whatsapp Dark Mode Sonunda Geldi!

Whatsapp Dark Mode sonunda betadan çıkıp kullanıcılara sunuldu. Gece mesaj geldiğinde gözlere eziyet etmeye son! Peki nasıl kullanacaksınız? 

Dark mode son zamanlarda oldukça popüler. Bütün gün baktığımız ekranlar gün sonunda gözümüzü iyice hassaslaştırıp yoruyor. En çok kullanılan uygulamalardan biri olan Whatsapp için de Dark Mode uzun zamandır beklenen ve kullanıcılar tarafından istenen bir özellikti. Whatsapp Dark Mode özelliğini sosyal medya hesapları üzerinden eğlenceli bir video ile duyurdu.

Dark Mode daha önce duyurulmuş ve Android 2.19.82 sürümünde betaya sunulmuştu. Kademeli olarak güncelleme verilen uygulamada hem iOS hem de Android işletim sistemlerinde Dark Mode’u kullanmak mümkün olacak. 2 milyarın üzerinde kullanıcıya hizmet veren ve güvenli iletişim için severek kullanılan uygulamanın karanlık mod özelliği sevinçle karşılandı.

Whatsapp 2.20.13 güncellemesini aldıktan sonra ayarlar bölümüne giderek karanlık modu etkinleştirebilirsiniz.

Teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için internet sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Whatsapp’ı karanlık ayarında kullanacak mısınız? Diğer hangi uygulamalarda karanlık modu görmek istersiniz? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir