Anasayfa > Teknoloji Haberleri > WhatsApp Para Gönderme Özelliği Yayınlandı

WhatsApp Para Gönderme Özelliği Yayınlandı

Pek çoğumuzun günlük hayatta mesajlaşmak başta olmak üzere; görüntülü sohbet, arama, sohbet grupları oluşturma gibi envai özelliğiyle sık sık kullandığı WhatsApp, yeni özelliğiyle gündemde. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a para transferi özelliği geliyor. Bu özellik sayesinde para aktarma işlemi daha da pratik bir hale gelecek. 

WhatsApp‘ın bu yepyeni özelliğiyle birlikte birkaç adım içinde paramızı istediğimiz arkadaşımıza, eşe dosta gönderebileceğiz. WhatsApp, bu ve bunun gibi özellikleriyle bir “mesajlaşma uygulaması” da öte bir konumda oluyor.

Henüz Sadece Brezilya’da

Uygulamanın bu yeni özelliği şimdilik sadece Brezilya’da etkin durumda maalesef. Kısa sürede daha büyük bir populasyona açılacak olan özelliğin ilk testleri Brezilya üzerinde yapılmakta. Bunun sebebi ise Brezilyalı ekonomi devleriyle ortak bir çalışma yürütülmesi. Dijitalleşme adına büyük bir adım olan özellik Brezilyalı şirketlerle ortak bir çalışmanın ürünü

WhatsApp Para Gonderme Ozelligi Yayinlandi

Çalışma prensibi ise ikiye ayrılıyor. Eğer bir işletme adına para aktarımı yapıyorsanız küçük sayılabilecek bir ücret ödemek zorundasınız. Kendi adınıza gönderdiğiniz paralardan ise herhangi bir ücret kesilmiyor.

Kim bilir, belki bu yeni özellik sayesinde önümüzdeki bayramlarda harçlıklarımızı dahi WhatsApp üzerinden alabiliriz dostlar.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir