Anasayfa > Teknoloji Haberleri > WhatsApp Ses Kayıtları Gönderilmeden Önce Dinlenebilecek

WhatsApp Ses Kayıtları Gönderilmeden Önce Dinlenebilecek

Söylentilere göre, kullanıcıların uzun süredir beklediği bir özellik sonunda geliyor. WhatsApp ses kayıtları artık göndermeden önce dinlenebilecek. Detaylar haberimizde.

2016 yılında WhatsApp uygulamasının yeni güncellemelerini duyurmak ve yalan haberlerle mücadele etmek için kurulan WABetaInfo, WhatsApp’a gelecekte eklenecek yeni bir özelliği açığa çıkarmış olabilir. İddialara göre ses kaydı gönderirken yaşadığımız bazı sorunları WhatsApp yeni bir güncellemeyle çözmeyi planlıyor. Bildiğiniz gibi şimdilik uygulama üzerinden ses kaydı gönderirken, ses kaydı gönderilene kadar tekrar dinleme fırsatımız olmuyor. Yani sesimizi kaydederken sesimiz mi çatladı, bir kelimeyi yanlış mı telaffuz ettik, çok mu fazla “ııı”ladık, bunları ses kaydı gönderilene kadar öğrenemiyoruz ve bu durum birazcık stres yaratıyor.

Whatsapp ses kayıt
Beta kullanıcılarına özel olarak sunulan ses kayıtlarını farklı hızda dinleme özelliği.

WABetaInfo’nun iddialarına göre WhatsApp bu sorunu ortadan kaldırmak üzere çalışıyor ve gelecekteki güncellemelerin birinde yeni özelliği hem IOS hem de Android kullanıcıları için kullanıma sunacak. Beta kullanıcılarına özel olarak sunulan bir güncellemede ses kayıtlarını farklı hızlarda oynatabilme özelliği sunan WhatsApp önümüzdeki güncellemelerde de WhatsApp ses kayıtları ile ilgili sorunlara odaklanacak gibi gözüküyor.

WABetaInfo “Review Voice Messages” yani “Ses Kayıtlarını İncele” kod adıyla paylaştığı güncellemeyi aşağıdaki video ile duyurdu:

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir