Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Windows 10 20H2 Güncellemesi Yakında Bizlerle!

Windows 10 20H2 Güncellemesi Yakında Bizlerle!

 Windows 10 20H2 Güncellemesi için çok az zaman kaldı. Microsoft’un dünyada oldukça popüler olan işletim sistemi Windows 10’un yeni sürüm 20H2 güncellemesi Ekim ayında bizlerle olacak! Detaylar haberimizde.

29 Temmuz 2015 yılında piyasaya sürülen dünya devi Teknoloji şirketi Microsoft’un popüler işletim sistemi Windows 10 güncelleme almaya tüm hızıyla devam ediyor. Birçok yenilik ve hata düzeltmesi barındıracak Windows 10 20H2 güncellemesi için final ön izlemesi yayınlandı. Güncellemenin çıkışına oldukça az bir süre kaldı. Microsoft’tan Brandon Leblanc, Windows Insider programında yer alan güncel derlemenin son yapı olduğuna inandıklarını ve genel deneyimin iyileştirilmeye çalışıldığını açıkladı. Güncelleme için son dokunuşlar yapılıyor.

windows 10 20h2
20H2 Başlat Menüsü Değişikliği

Windows 10 20H2 Güncellemesi Hakkında

Güncelleme ile birlikte denetim masasında yer alan sistem sekmesi artık kaldırılıyor. Denetim masasında yer alacak bilgiler artık ayarlar sekmesinde mevcut olacak. Microsoft Edge, bu sürümle birlikte artık yerleşik hale gelecek. Daha da resmi bir hale bürünecek. Microsoft, Microsoft Edge’in kullanılmasına oldukça önem veriyor. Başlat menüsü artık temalar ile uyumlu hale gelecek ve daha çok kişiselleştirme imkanı sunulacak. Microsoft Edge üzerinde Alt+Tab işlevi ve bazı geliştirmeler yer alacak. Görev çubuğu için kişiselleştirme geliştirmeleri yapılacak.

Acaba Windows 10 20H2 kullanıcıların beklentilerini karşılayabilecek mi? Yeni güncellemede nelere beğenilmeyecek? Hep birlikte Ekim ayı içerisinde bunu göreceğiz. Her ne kadar bazı kullanıcılar güncelleme taraftarı olmasa da güncel bir Windows 10 sürümü kullanmak kullanıcı deneyimi açısından en iyi sonucu getirecektir.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

  1. Edge i geliştirin yeter reisler. Chrome belasından çoğu kullanıcıyı kurtarın lütfen. Pc’mi kullanan kişi “Chrome yok mu ya” diyip duruyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir