Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xbox Series X Kasım Ayında Bizlerle Oluyor!

Xbox Series X Kasım Ayında Bizlerle Oluyor!

Konsolun daha önce 2020’nin son çeyreği olarak açıklanan çıkış tarihi, daha da daraltılarak kasım olarak açıklandı. Xbox Series X kasım ayında çıkıyor.

Xbox’ın yeni nesil konsolu olan Xbox Series X için çıkış tarihi daraltıldı. Daha önce konsolun 2020’nin son çeyreğinde çıkacağı açıklanmıştı, fakat kesin bir bilgi bulunmuyordu. Xbox Wire’da yayımlanan yazıyla birlikte resmî açıklama geldi, Xbox Series X’in kasım ayında piyasaya sürüleceği açıklandı. Fiyat veya tam gün hakkında ise henüz elimizde herhangi bir bilgi yok.

Konsolla birlikte çıkması beklenen Halo Infinite’in ertelenmesi ise Xbox için büyük bir kayıp olarak nitelendiriliyor.

Xbox Wire’da yayımlanan yazıyla birlikte yeni nesil konsolun birçok eski jenerasyondan oyunu destekleyeceği belirtildi. Geriye dönük uyumluluğu yüksek olan yeni nesil Xbox, 120 FPS’e kadar görüntüyü destekleyebilecek. Bir diğer Xbox özelliği olan Microsoft’un Xbox Game Pass Ultimate ile gelen xCloud adlı bulut oyun sistemi ise 15 Eylül’de oyuncularla buluşacak. Sistem çıkışında 100’den fazla oyunu destekleyecek.

xCloud, Türkiye’de aylık 44 TL karşılığında kullanıma açılacak. Microsoft’un Stadia’ya olan rakibi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız aşağıdan ilgili haberimizi de okuyabilirsiniz.

xCloud Eylül’de Hizmete Başlayacak!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir