Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xbox Series X ve S İçin Tasarlanmış Özel Monitörler Tanıtıldı

Xbox Series X ve S İçin Tasarlanmış Özel Monitörler Tanıtıldı

Microsoft, yakın zamanda Xbox Series X ve Series S için özel olarak tasarlanan monitörleri tanıttı.

Xbox için özel olarak tasarlanan ürünler programı kapsamında tanıtılan monitör modelleri, göz atmak isteyenler için Microsoft’un resmi sayfasında mevcut. Yakında raflarda yerlerini alacak olan bu modellerin hepsi Designed for Xbox ibaresi bulunduracak.

Philips, ASUS ve Acer olmak üzere üç farklı markadan 4K 120 Hz oyun keyfi sunan modeller, aynı zamanda AMD FreeSync desteğiyle beraber geliyor ve bütün ürünler HDR desteğine sahip. Tüm modellerin bağlantısı HDMI 2.1 portu ile sağlanıyor. Ayrıca monitörler Designed for Xbox ibaresi taşıdığı halde PlayStation 5 ile de tam uyumlu bir şekilde çalışacak.

Xbox Özel Monitörler ve Özellikleri

Philips Momentum 559M1RYV

Philips marka monitörümüz 55 inç gibi bayağı büyük bir ekrana sahip. 4K 120 Hz görüntü verebilen bu monitörümüz AMD FreeSync Premium Pro teknolojisine sahip. Bu teknoloji sayesinde ekrandaki yırtıklar minimuma indiriliyor. Orta sınıf monitörlerden üç kat daha parlak olan monitörümüz VESA Certified Display HDR 1000 ile bize HDR oyun keyfi de sunuyor. Monitörümüz bu yaz 1600 dolar gibi yüksek bir fiyatla satışa sunulacak.

ASUS Strix Xbox Edition Gaming Monitor XG43UQ

ASUS marka monitörümüz ise 43 inç gibi nispeten daha küçük bir ekrana sahip. 4K 120Hz UHD görüntü sağlayan ve 1ms gecikmeli monitörümüz de AMD FreeSync Premium Pro teknolojisine sahip. Display HDR 1000 sayesinde HDR desteğine de sahip. 2021 Ekim‘de satışa sunulacak ürün için fiyat bilgisi verilmedi.

Acer Xbox Edition Gaming Monitor XV282K KV

Acer marka monitörümüz ise diğer modellere kıyasla 28 inç gibi çok küçük bir ekrana sahip. 4K 120 Hz görüntü sağlayan monitörümüz, VESA Display HDR 400 ile HDR desteği sağlıyor. Diğer monitörlerimiz gibi AMD FreeSync Premium Pro teknolojisini içeren monitörümüzde bir de Acer VisionCare 3.0 ile gözlerimizi koruyan bir teknoloji bulunuyor. Bu sonbahar satışa sunulacak olan monitör 950 dolar gibi bir fiyata sahip.

Hakkında Baran Dilli

Küçüklükten beri teknoloji ve oyunlara meraklı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir