Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xiaomi Mi Band 5’den Yeni Görüntüler

Xiaomi Mi Band 5’den Yeni Görüntüler

Xiaomi Mi Band 5 daha önce görüntülenmiş, akıllı teknoloji tutkunlarını epey heyecanlandırmıştı. Akıllı bileklik alanında, fiyat performans ürünleri sunmayı amaçlayan Xiaomi, yeni ürününün bazı görüntülerini Mayıs ayının başlarında sunmuştu. Asyalı frima, resmi tanıtımlar için ise geri sayım halinde.

Xiaomi Mi Band 5'den Yeni Görüntüler

Pek çok alanda olduğu gibi akıllı bileklik alanında da cep dostu ürünlerle piyasada var olmak isteyen frimanın şu ana kadar piyasaya sürülen Mi Band ürünleri sayesinde akıllı bileklik tecrübesi bulunmakta. Bu tecrübeler de serinin yeni ürünü olan Xiaomi Mi Band 5 üzerinde birleşiyor.

Xiaomi Mi Band 5’ten Yeni Görüntüler

Şimdilik merakla beklenen yeni akıllı bilekliğin ise yalnızca görselleri yetinmek durumundayız. Bir takım yeniliklerle hayatını daha da kolaylaştırmak isteyen teknoloji tutkunlarının beğenisine sunulacak olan Mi Band 5‘in en dikkat çeken özelliği de minimalistliğinin yanında büyük sayılabilecek ekranı ve şarj kablosu.

Xiaomi Mi Band 5'den Yeni Görüntüler

Öteki tasarımlardan farklı olarak yeni akıllı bileklikte sarj priz bağlantısı ile sağlanacak. Bu değişikliğin cihaz üzerinde yapılan en radikal karar olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Mi Band 4‘e göre ekranı da bir miktar büyüyecek olan cihaz hakkında henüz elimizde olan görseller ise sınırlı.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir