Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xiaomi Mi Band 5’in Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Xiaomi Mi Band 5’in Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Merkezi Pekin’de yer alan Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin merakla beklenen yeni akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 5 Türkiye çıkışını gerçekleştirdi. Cihazın Türkiye fiyatı bu bağlamda belli olmuş oldu. Detaylar haberimizde.

Günlük yaşamda kullandığımız birçok teknolojiyi üretme potansiyeli olan Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin en popüler ürünlerinden birisi ise akıllı bileklik serisi Mi Band. Geçtiğimiz ay ilk sürümü tanıtılan Xiaomi Mi Band 5, sonunda Türkiye için de çıkışını yaptı ve bu bağlamda fiyatı belli oldu. İşte Xiaomi Mi Band 5’in genel özellikleri ve Türkiye fiyatı:

Xiaomi Mi Band 5 Özellikleri

Xiaomi Mi Band 5 genel olarak bir akıllı saat değil ve akıllı bir bileklik olarak değerlendiriliyor. Özellikle nabız ölçümü ve canlı spor aktivite takibi gibi özellikleri ile öne çıkan Xiaomi Mi Band 5’te ekran önceki modellere göre daha da büyümüş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Mi Band 5’in ekranı 1.2 inç ve 294×126 çözünürlüğe sahip olarak geliyor. Xiaomi Mi Band 4’e göre bu boyutlar biraz daha büyük olarak değerlendirilebilir. Mi Band 4’te de gördüğümüz 5 ATM su dayanıklılığı Mi Band 5’te de yer alıyor. 11 farklı spor moduna sahip Xiaomi Mi Band 5, özellikle sporu hayatından eksik etmeyen ve takibini detaylıca yapmak isteyen kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlıyor.

Xiaomi Mi Band 5 Türkiye fiyatı

Cihaz 7/24 nabız takibi yapabiliyor ve ivme ölçer ve sensörleri bakımından önceki modellere göre daha gelişmiş bir şekilde bizleri karşılıyor. Cihazın en çok dikkat çeken yanı ise değişen şarj stili oluyor. Mi band 4’te ayrı bir şarj cihazı içine saati kordonundan çıkarıp yerleştirmek gerekirken; Xiaomi Mi Band 5’te şarj aparatı direk saatin altındaki mıknatısa oturabiliyor ve bu sayede saati kordondan çıkarma zorunluluğu ortadan kalkıyor.

Xiaomi Mi Band 5 Türkiye Fiyatı

Xiaomi Mi Band 5, ithalatçı garantili olarak Türkiye’de satışa sunulmaya başladı. Mi Band 5’in Türkiye fiyatı 409 TL olarak belirlendi ancak farklı mağazalarda kampanya ile 319 TL’ye kadar indirim bulabilmeniz mümkün. Bakalım Xiaomi Mi Band 5 ülkemizde ve dünyada büyük bir ilgiyle karşılaşıp beğenilecek mi?

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir