Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xiaomi’nin 34 İnçlik Yeni Oyuncu Monitörü Tanıtıldı!

Xiaomi’nin 34 İnçlik Yeni Oyuncu Monitörü Tanıtıldı!

 Merkezi Pekin’de yer alan popüler Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, düzenlediği etkinlikte oyuncular için özel olarak ürettiği tam 34 inç boyutundaki yeni oyuncu monitörünü tanıttı. Detaylar haberimizde.

Xiaomi düzenlediği etkinlikte yeni cihazlarından bir kısmını tanıttı. Bu cihazlar arasında özellikle oyunculara hitap eden yeni oyuncu monitörü dikkat çekmeyi başardı. Xiaomi Mi Curved Gaming Monitör adı verilen monitör, tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Tam 34 inçlik bir boyuta sahip monitör, ortalama oyuncu monitörlerinden daha büyük olarak karşımıza çıkıyor. Ortalama oyuncu monitörlerinin boyutu 21.5, 23 ya da 27 inç olmasına rağmen Xiaomi bu monitörde oldukça büyük bir ekran tasarlamış.

Oyuncular İçin Özel Kıvrımlı Monitör!

Genellikle üst düzey oyuncu monitörlerinde gördüğümüz Curved denilen kıvrımlı tasarım Xiaomi’nin yeni 34 inçlik monitöründe de yer alıyor. Bu kıvrım sayesinde genişliği insan gözünü rahatsız etmeyecek şekilde kırpmış oluyor ve bilgisayar başında oturan kişini gözünü rahatsız etmeyerek konfor sağlıyor. Bu kıvrımlı tasarımı günümüzdeki çoğu üst model akıllı televizyonlarda rahatlıkla görebiliyoruz.

xiaomi yeni oyuncu monitörü

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitör Özellikleri

Monitörün boyutundan girişte bahsetmiştik ancak 34 inç olduğunu bir kez daha hatırlatalım. 34 inçlik bu monitör bizler 3440×1440 çözünürlüğe sahip ve en boy oranı olarak da 21:9 gibi farklı bir en-boy oranı bizleri karşılıyor. Ekranın tepkime süresi ise 4 ms olarak belirtildi. Cihazda AMD ile anlaşılarak AMD Freesync Premium desteği de eklenmiş durumda. Oyuncuların en çok merak ettiği konu olan yenileme hızı ise Mi Curved Gaming’de 144Hz olarak karşımıza çıkıyor. Monitör, 2 adet HDMI 2.0, iki görüntü, bir ses ve bir de güç girişine sahip.

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitör Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Xiaomi Mi Curved Gamign Monitör, bu ayın sonundan itibaren satışa çıkmaya başlayacak yani çıkışa çok az bir süre kaldı diyebiliriz. Monitörün fiyatı ise 399 Euro olarak belirtildi. Monitörün Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı veya ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor. Gelişmeleri sitemizden güncel olarak takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir