Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Yeni Microsoft Office Uygulaması iPad İçin Güncellendi

Yeni Microsoft Office Uygulaması iPad İçin Güncellendi

Microsoft Office iPad için güncellendi. Office programlarını bünyesinde toplayan mobil uygulaması iPad cihazlar için geliştirildi.

Excel, Word ve PowerPoint programları Office uygulaması olarak 2019 yılında Android ve iOS için çıkış yapmıştı. Çıkış sürecinden bu yana mobil uygulamayı sürekli güncelleyen teknoloji devi, uygulamayı iPadOS için tekrar güncelledi.

Office uygulaması iPad üzerinde artık daha optimal bir şekilde çalışacak ve normalde Office programlarının sunduğu eklentileri de ekleyecek. Uygulamada mobil platformda yapılan eylemlerin de daha rahat bir şekilde tamamlanabilmesi için farklı özelliklerde yer alıyor. Böylece iPad sahipleri eskisinden daha rahat bir şekilde PDF yapabilecek, resimleri yazı ve metinlere aktarırken de daha rahat bir arayüzle karşılaşacak. Microsoft Office iPad için daha rafine hale getirdiği uygulamasının yanı sıra diğer programları tekil olarak da sunuyor.

Office adındaki uygulama en çok kullanılan Office yazılımlarını tek bir bünyede toplasa da Word, Excel ve PowerPoint programları ayrı bir şekilde kullanmak mümkün. Dünya devi Microsoft bu programları sürekli olarak güncellese de Office uygulaması iPad’ler için çok daha stabil bir hale geldi.

Microsoft, Office uygulamasını Apple cihazlar için daha rahat bir kullanım sunması için geliştirirken bir yandan iPad özelinde iyileştirmeler de yaptı. iPad için fare ve trackpad desteği yakın zamanda eklenmişti.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir