Anasayfa > Sanat Haberleri > A Quiet Place 2 Fragman Videosu Yayımlandı

A Quiet Place 2 Fragman Videosu Yayımlandı

A Quiet Place 2 fragman videosu Paramount Pictures YouTube kanalında yayımlandı. Merakla beklenen filmden yeni fragman geldi.

Geçtiğimiz yıl mart aylarında çekimleri durdurulan filmden son fragman geldi. Yönetmenliğini John Krasinski’nin üstlendiği yapımın başrolünde ise Krasinski’nin eşi Emily Blunt yer alıyor.

A Quiet Place ilk filmiyle beraber büyük başarılar elde etmiş ve korku-gerilim türünün severlerinden de geçer not almıştı. Heyecanla beklenen filmin devamı ise COVID-19 pandemisi sebebiyle durdurulmuştu. Halihazırda bütçesini aşan yapım pandemi dolayısıyla ertelemelere gidince birçok hayran filmin hiç çıkış yapamayacağından endişe etti.

Bir yılı aşkın bir süreden sonra filmden nihayet haber geldi. Daha önce The Office’de Jim Halpert karakterine can veren Krasinski, yapımda gurur duyduğunu resmi Twitter hesabı üzerinden ifade etti.

Heyecanla beklenen filmin fragman videosunu ise aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

A Quiet Place 2 fragman videosu filmin vizyon tarihini de duyurmuş oldu. Yapım 28 Mayıs tarihinde ABD’de gösterime girecek.  İlk filmde yaşanan olaylardan sonrasını anlatan film, yaratıklar öncesine dair görüntüleri de gözler önüne seriyor.

Krasinski imzalı filmler işitme yeteneği üstün düzeyde olan fakat görme yetisi bulunmayan yaratıkları görücüye çıkarıyor. Abbott ailesinin ilk filmde yaşadıklarından sonra çıktığı yolculu anlatan ikinci film ise tek tehlikenin yaratıklar olmadığını konu alacak. Filmin tanıtım bülteninde ise “sese duyarlı bir şekilde avlanan yaratıklar, kumlu yolun ardındaki tek tehdit değiller” ifadesi yer alıyor.

Yönetmen koltuğundaki başarılı isim John Krasinski ise filmin sinemada izlenmesi gerektiğini vurguladı. A Quiet Place Part II, adından da anlaşılacağı üzere oldukça sessiz bir yapıya sahip.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir