Anasayfa > Sanat Haberleri > A Quiet Place 2’den Sonra Yeni Bir Film Daha Gelecek

A Quiet Place 2’den Sonra Yeni Bir Film Daha Gelecek

Önümüzdeki yıl vizyona girmesi beklenen A Quiet Place 2 serinin son halkası olmayacak. A Quiet Place spin-off filmi 2020’de geliyor. 

The Office’de Jim Harper karakteriyle tanınan John Krasinski, yönetmen koltuğunda oturduğu A Quiet Place film serisine dur demiyor. Sese duyarlı yaratıkların istila ettiği bir dünyayı resmeden A Quiet Place serisi, devam filmi ile 2021 Nisan ayında vizyona girecek. İkinci filmin çıkış tarihini beklerken yönetmen Krasinski’nin ayrı zamanda üçüncü bir film üzerinde çalıştığı da ortaya çıktı.

İkinci filmin fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Pandemi dolayısıyla ertelenen ikinci filmin çekim süreci henüz bitmemiş olsa da John Krasinski, A Quiet Place evrenine yeni bir eser daha kazandırmayı planlıyor. A Quiet Place spin-off yapım olarak ortaya çıkan filmin senaryo tarafında ise Jeff Nichols olacak. Daha önce Loving ve Mud filmlerinde hem yazarlık hem de yönetmenlik yapmış olan Nichols, spin-off filminde Krasinski ile beraber çalışacak.

2020’nin Mart ayında vizyona girmesi planlanan A Quiet Place 2 çıkış tarihi önce Eylül ayına daha sonra da 2021’in Nisan ayına ertelendi. Başrol koltuğunda John Krasinski’nin eşi olan Emily Blunt’un oturduğu yapım, serinin gerilim dolu post-apokaliptik dünyasına yeni bir bakış açısı getirecek. Devam filminde Abbot ailesi hayatta kalmaya çalışırken yaratıkların yanı sıra insan tehdidi de ortaya çıkacak.

Üçüncü eser için ise henüz resmi bir çıkış tarihi açıklaması gelmedi. A Quiet Place spin-off serinin severlerini şimdiden heyecanlandırsa da vizyon tarihinin en erken 2022 olacağını belirtmekte fayda var.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir