Anasayfa > Sanat Haberleri > A24 Filmlerde Kullanılan Ürünleri Açık Artırmada Satacak

A24 Filmlerde Kullanılan Ürünleri Açık Artırmada Satacak

A24 açık artırma yaparak, filmlerde kullanılan bir dizi eşyayı New York şehrinde coronavirüs pandemisinden etkilenen kişilere bağış yapmak için satıyor.

Amerika’nın eğlence sektöründe bağımsız yapımlarıyla ün yapmış şirketi A24, filmlerde kullanılan bazı eşyaları açık artıma ile satışa çıkardı. Açık artırmadan elde edilen gelir, New York şehrinde Corona virüsünden etkilenen kişilere ve ailelerine bağış yapmak için kullanılacak. 8 Mayıs’a kadar sürecek olan açık artırma A24’ün açık artırma sitesinden takip edilebilir.

Açık artırmanın öne çıkan ürünleri arasında The Lighthouse, Midsommar, Uncut Gems, Hereditary, Eight Grade, Mid90s, Euphoria gibi ünlü yapımlarda kullanılan eşyalar bulunuyor.

Şirket yaptığı açıklamada, açık artırmaya çıkarılan ürünleriyle ilgili: “Eşyalarımızın bir çoğu, gardrop parçaları, filmlerimizin ve şovlarımızın çekildiği set parçalarının her biri kendi içlerinde birer sanat eseri. Bu parçalar yapılması sayısız hafta, ay ve bazen yıllarca süren el emeği ve eşi benzeri bulunmayan objeler” şeklinde konuştu. Şirket yaptıkları açıklamada ayrıca, “A24 Açık artırmalarını bu koleksiyon öğelerine hak ettikleri ikinci hayatı vermek için yaptık, böylece hayranların da kelime anlamıyla A24 tarihinden bir şeylere sahip olma şansı olacak” ifadelerine yer verdi.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir