Anasayfa > Sanat Haberleri > ABD’deki Eylemler Brooklyn Nine-Nine Dizisinin Geleceğini Etkileyebilir

ABD’deki Eylemler Brooklyn Nine-Nine Dizisinin Geleceğini Etkileyebilir

Oyuncu Andy Samberg, ilginç karakterlerle dolu bir polis ekibini konu alan Brooklyn Nine-Nine dizisinin geleceği hakkında açıklama yaptı. Nasıl devam edeceğine dair soru işaretlerine sahip olduğunu belirten Samberg, ABD’deki olayların dizinin kimyasını etkilediğinden bahsetti.

Kendine özgü karakterleri ve zekice yazılmış diyaloglarıyla seyircinin beğenisini toplayan Brooklyn Nine-Nine, bir polis ekibinin başından geçenleri oldukça komik bir dille anlatıyor. Durum komedisi türündeki dizi, renkli bir polis ekibini konu alırken ideolojik prangalardan da etkileyici bir şekilde kaçınıyor. Hoşgörüyü öne çıkaran dizinin yazar ekibi ise bundan sonra ne yapacağı konusund kararsız. George Floyd cinayetinden sonra yeni sezon bölümlerini iptal eden yapımcı, dizinin kimyasının kökten değişebileceğine dikkat çekti.

brooklyn nine-nine

Geçmişte seyircisinin desteği sayesinde iptal edilmenin eşiğinden dönen dizinin halihazırda devam eden protestoların gölgesinde nasıl ilerleyeceğini hayranlar da merak ediyor. ABD’de ırkçılık karşıtı eylemler ve polis gücünün kullanımına dair eleştiriler günden güne artıyor. Dolayısıyla polis temalı bir dizinin geleceği konusunda birçok soru işareti mevcut.

Jake Peralta karakterine hayat veren Andy Samberg, yaşanan olaylardan sonra ekranların bir polis komedisine hazır olup olmadığı ya da bundan sonra polis komedisinin nasıl yapılacağı konusunda da kararsız olduğunu dile getirdi.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir