Anasayfa > Sanat Haberleri > Adventure Time: Distant Lands İçin Fragman Yayınlandı

Adventure Time: Distant Lands İçin Fragman Yayınlandı

Sevilen Cartoon Network şovu Adventure Time devam ediyor! Adventure Time: Distant Lands için yepyeni bir fragman yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Bizlere kıyamet sonrası fantastik bir evrenin kapılarını açan çizgi dizi Adventure Time geri dönüyor. Adventure Time: Distant Lands ile Finn ve Jake‘e tekrar kavuşacağız. Cartoon Network şovu olarak izlediğimiz dizi bu kez HBO Max ekranlarından izleyiciler ile buluşacak. Merakla beklenen seri için ise ilk fragman yayınlanmış durumda. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri fragman ile baş başa bırakalım.

Pendleton Ward tarafından yaratılan seri bu kez Cartoon Network‘te yayınlanan versiyonundan farklı olarak bambaşka bir karakter üzerine yoğunlaşacak. Elbette ki bu sevdiğimiz karakterler Finn ve Jack‘i görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Finn ve Jack‘in yanında Princess Bubblegum, BMO, Marceline ve Peppermint Butler gibi karakterler de geri dönüyor.

Dizinin açıklanan dört bölümünün isimleri ise BMO, Obsidian, Wizard City ve Together Again. HBO Max ekranlarından izleyiciler ile buluşacak dizi bazı karakterlerin geçmişlerinde eksik kalan noktaları da tamamlayacak olması bakımından önem arz ediyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir