Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Amazon İngiltere Müşterilerine PS5 Yerine Farklı Nesneler Teslim Ediliyor!

Amazon İngiltere Müşterilerine PS5 Yerine Farklı Nesneler Teslim Ediliyor!

Bazı Amazon İngiltere müşterileri sipariş ettikleri PlayStation 5 yerine ellerine siparişlerinden bağımsız olarak farklı nesneler ulaştığını paylaştı. Detaylar haberimizde.

PlayStation 5‘in Avrupa bölgesinde piyasaya sürülmesi ile birlikte kullanıcılar ön sipariş vermiş oldukları yeni konsollarına ulaşmaya başladılar. Ancak görünüşe göre ön siparişlerini Amazon İngiltere üzerinden vermiş olan bazı kullanıcılar bu kadar şanslı değiller. Sosyal medya platformları ve forumlarda bazı insanlar verdikleri siparişler yerine alakasız nesnelerin gönderilmesinden şikayetçi.


Gazeteci Bex April May‘in konuya ilişkin yaptığı paylaşımdan sonra platform üzerinden alışveriş yapmış olan diğer kişiler de yaşadıkları benzer deneyimleri gözler önüne serdiler. Çoğu insan siparişlerini Amazon tarafından verilen takip sayfasından izlediklerini ancak gönderilerinin başlarına garip durumların geldiğini rapor etmiş durumda. Kimi kullanıcılar Amazon‘un logosunu taşıyan bant yerine farklı bir bant ile kapatılmış koliler aldıklarını ve içinden alakasız nesnelerin çıktığını söylerken kimi kullanıcılar ise kargo aracının konumunu takip etmelerine rağmen aracın evlerine bile gelmeden kargonun ‘teslim edildi’ olarak işaretlenmesinden şikayetçi.

Amazon İngiltere‘ye konu hakkında ulaşan bazı kullanıcılar ise 48 saat beklemeleri yönünde geri dönüş almış durumdalar. Amazon cephesinden ise henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmiş değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

2 Yorumlar

  1. Ne güzel Türk malı ps5

  2. Türk pirinci ????????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir