Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Amazon Prime Day İndirim Günlerinin Tarihi Belli Oldu

Amazon Prime Day İndirim Günlerinin Tarihi Belli Oldu

En çok tercih edilen çevrimiçi alışveriş sitesi Amazon tarafından sunulan Prime servisine abone olan kullanıcıların faydalanabileceği Prime Day indirim günlerinin tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde.

Amazon Prime 200 Milyon Üye Sayısı Elde Ettiğini Açıkladı

E-alışveriş sektörünün bir numaralı şirketi Amazon, her geçen gün gündemdeki yerini sağlama almaya devam ediyor. Amazon’un kullanıcılara sunduğu Prime servisine özel olarak her sene düzenlenen geleneksel ”Prime Day” indirim günleri yaklaşıyor. Amazon Prime Day günlerinde Prime aboneleri büyük indirim fırsatlarına sahip oluyor. İndirim günleri 48 saat yani iki gün sürmekte. Geçen sene 13-14 Ekim tarihlerinde düzenlenen Prime Day, bu sene çok daha erken başlayacak. İşte detaylar ve indirim günlerinin tarihleri:

amazon prime day yaklaşıyor

Amazon Prime Day İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Amazon, her sene merakla beklenen Prime Day indirim günlerinin 21-22 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşeceğini açıkladı. 21 Haziran gece yarısı başlayacak indirimler 22 Haziran’ın sonuna kadar devam edecek. 48 saatlik bu indirim zamanında her kategoriden yüzlerce üründe Prime üyelerine özel büyük indirimler olacak. Amazon Prime aboneliği ilk ay ücretsiz olduğu için eğer üyeliğiniz yoksa ilk ay ücretsiz abonelik fırsatından faydalanıp indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Erken Prime Day İndirimleri

Amazon, aynı zamanda büyük indirim günleri öncesi Erken Prime Day İndirimleri düzenliyor. Buraya tıklayarak Prime Day bilgilerine ve erken fırsatlara göz atabilirsiniz.

Sizler Amazon Prime Day indirimleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Prime üyesi misiniz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir