Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Apple Amerika’daki Bazı Mağazalarını Yeniden Kapatıyor

Apple Amerika’daki Bazı Mağazalarını Yeniden Kapatıyor

Apple’ın yılan hikayesine dönen mağaza açıp kapatmasında son gelişmeler yüz güldürücü değil. Apple Amerika’daki bazı mağazalarını yeniden kapatıyor.

Apple Coronavirüs pandemisi nedeniyle kapattığı mağazalarını bir an önce açmak istiyor. iPhone SE’yi piyasaya süren Apple’ın 22 Haziran’da gerçekleştireceği WWDC konferansında da yeni ürünleriyle ve özellikle de yüksek ilgiyle beklenen iPhone 12 hakkında bazı açıklamalarda bulunması bekleniyor. Ancak mağazaların hala tamamen fonksiyonel olmaması Apple için sorun yaratmaya devam ediyor.

iPhone 12 İle ilgili Beklenenler: Çıkış Zamanı, Özellikleri ve Daha Fazlası

Apple’ın pandemi nedeniyle sekteye uğrayan mağaza faaliyetlerinin, kısa bir süre önce yeniden işlemeye başkayacağı duyurulmuştu. Ancak, bu esnada Amerika Birleşik Devletleri’nde patlayan ırkçılık karşıtı olaylar, Apple’ı bu karardan kısmen vazgeçirdi. Son olarak pandeminin dünyada tekrar yükselişe geçmesi ve ikinci dalganın geleceği söylentileri, Apple’ı bazı mağazaları tekrar kapatmaya itti. Son bilgilere göre, Apple ABD’nin Florida, Kuzey Carolina, Güney Caroline ve Arizona’daki mağazalarını tekrar kapatıyor. Mağazalar bugün yani 20 Haziran 2020 tarihi itibariyle, kapatılacak.

Apple geleneksel olarak yeni ürünlerini güz döneminde piyasaya sürüyor. Mağazalarını faaliyete geçiremeyen şirketin bu seneki ürünlerinde bir gecikme olup olmayacağı ya da önemli bir değişiklik olup olmayacağı ise, Pazartesi günü yapılacak olan WWDC konferansından sonra belli olacak.

 

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir