Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Apple TV Uygulaması Xbox Konsollarına Geliyor!

Apple TV Uygulaması Xbox Konsollarına Geliyor!

Apple TV Uygulaması Xbox konsollarına geliyor! Microsoft, yeni nesil oyun konsolları olan Xbox Series S/X ve bir önceki nesil konsolu Xbox One’a Apple TV’nin ekleneceğini duyurdu! Detaylar haberimizde.

Xbox Game Pass Fiyatı Yakın Zamanda Artmayacak

Microsoft, yeni nesil oyun konsolları olan Xbox Series S ve Xbox Series X için medya uygulamalarını tanıttı. Oldukça fazla medya uygulaması desteğine sahip olacak konsollara Apple TV’de eklenecek. Apple TV, aynı zamanda önceki neslin konsolu olan Xbox One’da da yerini alacak. Cihazlar birer oyun konsolu olarak tanımlansa da içerdiği medya uygulamaları ile daha kullanışlı cihazlar olarak karşımıza çıkıyor. İster oyununuzu oynayabilir isterseniz de çeşitli uygulamalardan dilediğinizi seçerek oyun oynamak dışında film, dizi, canlı yayın ve YouTube videosu gibi pek çok içeriği tüketebilirsiniz.

xbox medya uygulamaları

Microsoft, Xbox Series S ve Xbox Series X konsollarında yer alacak medya uygulamalarını açıkladı. Açıklamaya göre Netflix, Spotify, YouTube, YouTube TV, Twitch, Amazon Prime Video, Apple TV, Disney +, HBO Max, FandangoNow, NBC, Peacock, NOW TV, Vudu, Sky Go, Sky Ticket ve Hulu uygulamarı konsollarda yerini alacak.

Apple TV ise 10 Kasım 2020 itibariyle Xbox One ve yeni nesil Xbox Series konsollarında medya uygulaması olarak yer alacak. Ayrıca Netflix, Vudu ve Disney + uygulamaları Dolby’nin geliştirdiği Dolby Atmos ve Dolby Vision teknolojilerini destekleyecek. Siz Apple TV’nin Xbox konsollarına geliyor olması hakkında neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir