Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Apple Watch Series 6 ve Watch SE Tanıtıldı!

Apple Watch Series 6 ve Watch SE Tanıtıldı!

Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE, 15 Eylül canlı Apple etkinliği sırasında tanıtıldı. Yeni nesil Apple Watch saatleri, yeni teknolojilerle donanmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde.

Apple’ın yeni ürünlerini ve hizmetlerini tanıttığı 15 Eylül’de düzenlenen canlı etkinlik sırasında yeni nesil akıllı saatler olacak Apple Watch Series 6 ve Watch SE tanıtıldı. Saatler tasarım olarak pek yenilik almasa da Apple’ın yeni teknolojileri kullanarak saati hem sağlık hem de günlük yaşamda işlevsellik konularında gelişmeler mevcut. Apple’ın yeni tanıttığı ürünlerin detaylarını gelin hep beraber inceleyelim.

Amazon Prime Resmi Olarak Türkiye’de!

apple watch series 6

Karşınızda Yeni Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6, bizleri iki farklı ekran boyutu seçeneğiyle karşılıyor. Apple Watch Series 6’da 40nm ve 44nm olarak iki farklı boyut seçeneği yer almakta. Teknolojik olarak yeni geliştirmeler alan saat yeni gelişmiş sensörleri sayesinde  kandaki oksijen düzeyini gerçeğe en yakın şekilde gün boyu ölçebilmekte. Saat, önceki saatlerde de gördüğümüz EKG çekme özelliğine de sahip. Apple’ın dediğine göre Apple Watch Series 6 tek derivasyonlu bir elektrokardiyografininkine benzer EKG sonuçları sunabiliyor. Bu sayede sağlık konusunda giyilebilir teknolojilerin önemli bir yere sahip olmasını sağlıyor. Saat aynı zamanda uyku takibi yapabiliyor ve uykunuzu ne kadar iyi aldığınızı kontrol edebiliyorsunuz.

Apple Watch’ın işletim sisteminin en son versiyonu WatchOS  7 bu saatle birlikte geliyor ve aile üyeleri arasında senkronizasyon sağlanabiliyor. Tasarım konusunda yeni Solo Loop ve Solo Loop örgülü kayışlar dikkat çekiyor. Farklı renk ve kayış seçenekleriyle saatinizi kişiselleştirebilirsiniz. Memoji özelliğini eklenmesi ile birlikte iPhone üzerinden saatinize memoji aktarabiliyorsunuz.

apple watch s6 işlemci

Cihazda kullanılan S6 işlemci sayesinde %20 hız artışı sağlanıyor. Cihaz 18 saatlik pil ömrü vaat ediyor ve tam şarj kapasitesine ulaşması 1.5 saat civarı sürmekte. Barometrik çipi ile yükseklik algılama daha da kolaylaşıyor ve cihaz otomatik egzersiz algılabiliyor. Cihazın resmi Apple sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Apple Watch: Apple Watch SE Karşınızda!

Bu saat ise uygun fiyatlı bir model olarak karşımıza çıkıyor. Özelliklerinin çoğu Series 3 ile aynı olan saat yeni nesilde Apple’ın uygun fiyatlı akıllı saati olacak. Cihazda S5 işlemci bulunmakta. Antrenman, sağlık, uyku takibi konularda yine başarılı bir saat olacak SE, daha düşük bir model olsa da işlevsellik olarak oldukça güçlü bir saat gibi duruyor. Saatin resmi Apple sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Apple Watch Series 6 ve Watch SE Türkiye Fiyatları

Apple Watch Series 6 – 3699 TL’den başlayan fiyatlarla

Apple Watch SE – 2699 TL’den başlayan fiyatlarla

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir