Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Apple WWDC 2020 Nasıl İzlenir?

Apple WWDC 2020 Nasıl İzlenir?

Senenin en önemli teknoloji olaylarından biri olan Apple WWDC 2020 bugün Türkiye saatiyle 20.00’da başlıyor. Peki konferansı nasıl izleyebilirsiniz?

Apple WWDC hem iOS kullanıcılarının, hem iOS geliştiricilerinin hem de teknoloji tutkunlarının her sene heyecanla beklediği bir konferans. Etkinlik bu sene Coronavirüs pandemisi nedeniyle dijital olarak gerçekleştiriliyor. Tüm etkinlik internet üzerinden stream edilecek. İşte Apple WWDC 2020’yi izleyebileceğiniz kanallar.

Etkinliği Apple’ın geliştirici internet sitesinden, Apple’ın resmi Youtube kanalından ya da, Apple’ın resmi internet sitesinden takip etmek ve izlemek mümkün olacak.

adreslerinden arzu ettiğinize tıklayarak, etkinliği rahatça takip edebilirsiniz.

iPhone 12 İle ilgili Beklenenler: Çıkış Zamanı, Özellikleri ve Daha Fazlası

Etkinlikte hakkında açıklama yapılması beklenen en önemli iki konu iOS 14 ve iPhone 12. Apple telefonlara ciddi değişiklikler getirecek olan iOS 14’ün özellikleri heyecanla bekleniyor. İnternette bir çok özellik ve uygulamayla ilgili dedikodular dolaşıyor, ancak gerçekte neyin olacağı konferanstan sonra belli olacak.

Apple’ın adının iPhone 12 olacağı tahmin edilen yeni telefonu ise, yine merak edilen konulardan biri. Coronavirüs pandemisi nedeniyle, telefonun piyasaya sonbahar aylarında sürülüp sürülemeyeceği merak ediliyor. Bu sorunun cevabının da yine konferansta verilmesi bekleniyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir