Anasayfa > Sanat Haberleri > Arcane Jinx Odaklı Yeni Tanıtım Filmi ile Karşımızda

Arcane Jinx Odaklı Yeni Tanıtım Filmi ile Karşımızda

League of Legends’ın merakla beklenen animasyon dizisi Arcane Jinx karakterini detaylıca gördüğümüz yeni fragmanı ile beğeni topladı. Detaylar haberimizde.

Riot Games tarafından geliştirildi ve ilk çıkışını 2009 yılında gerçekleştirdi. O tarihten bu yana popülerliğini büyük bir hızla arttıran ve dünya genelinde milyonlarca oyuncuya sahip olan League of Legends kendini her daim geliştirmeyi de bildi.

Oyundaki yeniliklerin ve devasa espor etkinliklerinin yanı sıra bambaşka alanlarda da karşımıza çıkan League of Legends‘ın son hamlelerinden biri ise Arcane adını taşıyan bir animasyon dizisi. Riot Games‘in 10. yıl etkinlikleri çerçevesinde duyurusu yapılan projelerden biri olan Arcane bizleri League of Legends evreninde geçecek bir maceraya davet ediyor. Bu evrenin büyük şehirlerin ıssız ormanlarına kadar her bir köşesini göreceğimiz yapımda elbette ki oyundan aşina olduğumuz karakterler yer alacak.

Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan fragmanların ardından Arcane bu kez de Jinx çevresinde gelişen olayları gördüğümüz bir fragman yayınladı.

League of Legends’ın Hikayesine Ne Kadar Hakimsin?

Gözlerimizin adeta bayram ettiği ve sevilen karakterin geçmişinden parçalara şahit olduğumuz fragman diziye dair beklentileri de yükseltmiş vaziyette. Jinx ve kız kardeşi Vi arasındaki rekabeti gördüğümüz fragman dizide tanık olacaklarımız hakkında da ipuçları veriyor. Netflix ekranlarında yayınlanacak olan animasyon dizisi hakkında belirtilmiş net bir çıkış tarihi henüz bulunmuyor. Ancak her ne olursa olsun bu güne dek gördüklerimizde Arcane beklemeye değer bir yapım olacağa benziyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir