Anasayfa > Sanat Haberleri > Atiye’nin 2.Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Atiye’nin 2.Sezon Fragmanı Yayınlandı!

 Dünyaca ünlü video hizmeti sağlayıcısı Netflix’in ikinci Türk yapımı dizisi olan Atiye’nin merakla beklenen 2.sezon fragmanı Netflix tarafından yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Netflix Türkiye’ye ait ikinci Türk yapımı Netflix orijinal dizisi Atiye’nin 2.sezon tarihinin belli olmasının ardından bugün de 2.sezon fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. 8 bölümlük ilk sezonu 27 Aralık 2019’da yayınlanan dizinin senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal birlikte yazdı. Atiye ve Göbeklitepe’nin gizemli hikayesini konu alan dizi 2.sezon onayını aldı, çıkış tarihi belirlendi ve fragmanı izleyicilere sunuldu.

Atiye’nin 2.Sezonunda Neler Olacak?

Fragmandan öğrendiğimiz bilgilere göre, Atiye, önceden tanıdıkları tüm arkadaşları ve ailesinin onu tanımadığı ve Göbeklitepe’nin olmadığı bir alternatif bir zaman veya gerçeklikte kendini buluyor. Göbeklitepe’nin ismini gebe kadınların göbeğinin şekline benzediği için aldığını öğreniyoruz. Hamile kadınlar ölüyor ve Atiye bu zaman veya gerçeklikte onların tek kurtarıcısı olarak yer alıyor. Bakalım Atiye, içinde bulunduğu zamanın ve Göbeklitepe’nin gizemini çözebilecek mi?

Atiye’nin 2.sezonu 10 Eylül 2020’de Netflix üzerinde yayınlanacak. Dizinin 3.sezon çekimlerinin de başladığını da belirtmeden geçmeyelim. Bu durumda 2.sezon final sezonu olmayacak. Bakalım Atiye, 2.sezonuyla izleyicilerin beklentisini karşılamayı başarabilecek mi? İşte Atiye’nin 2.sezon fragmanı:

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir