Anasayfa > Sanat Haberleri > Avatar 2 Perde Arkası Fotoğrafları Paylaşıldı

Avatar 2 Perde Arkası Fotoğrafları Paylaşıldı

Avatar 2, 2009’da çıkan ilk filminin ardından heyecanla beklenen bir devam filmi. Henüz film hakkında fazla görsel sunulmasa da perde arkasından bir kaç fotoğraf elimize geçti.

Avatar 2 Perde Arkası Fotoğrafları

Gişe rekorları kıran, dönemine göre görsel efektleri ve görüntü kalitesiyle izleyicileri büyüleyen Avatar, devam filmleri ile aramızda olabileceğinin sinyallerini vermişti. Önce çeşitli aksaklıklar dolayısıyla 2016’da başlayacak çekimleri 2017’ye ertelenen film şimdi de virüs salgını sebebiyle ertelendi. Aralık 2021’de çıkacağı duyurulan Avatar 2 büyük ihtimalle 2022’de izleyicilerle buluşacak.

Avatar Twitter hesabı bu üzücü haberlerin yükünü azaltmak için kullanıcılara bir jest yapma kararı aldı ve ekibin Hawaii tatilinden fotoğraflar paylaştı. Avatar ekibi su altı dünyasını tanıyabilmek ve çekim yapabilmek üzere Hawaii’ye gitmişti. Bu eğlenceli anlardan aşağıdaki fotoğraflar paylaşıldı:

Fotoğraflarda eski filmden tanıdığımız Zoe Saldana ve Sam Worthington’ı görebiliyoruz.Ayrıca Bailey Bass, Cliff Curtis ve Filip Geljo’nun yanı sıra genç aktör Jack Champion da fotoğraflarda yer alıyor. Sigourney Weaver ise filmdeki karakteri ölmesine rağmen ikinci filmin kadrosunda gözüküyor. Geri dönüşü nasıl olacak merak ediyoruz. Weaver Avatar’da Grace karakterini oynamıştı.

Yeni Film Hakkında Bildiklerimiz

Avatar, 2019’a kadar tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi ünvanını elinde tutmuş ve 3 Oscar kazanmıştı. Dolayısıyla ikinci film için dev bir beklenti oluşmuş durumda. Yeni filmde kadroya Kate Winslet, Edie Falco, Vin Diesel ve Michelle Yeoh gibi ünlü oyuncular da katılacak.

Yapımcı Jon Landau ikinci film hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Bu, Sully ailesinin ve neyin aileyi bir arada tuttuğunun öyküsü. Jake ve Neytiri bu filmde aile oluyor. Evlerini terk etmeye zorlandılar. Dışarı çıktılar ve suyun üzeri ve altı da dahil olmak üzere Pandora’nın dışındaki yerleri keşfediyorlar. Bence bu, var olduğumuz dünyadan, hayatlarındaki baskıdan bir kaçış. Bence Avatar’da takip edeceğimiz harika karakterlerle inanılmaz bir dünyaya kaçma fırsatına sahibiz. Peter Jackson’ın Lord of The Rings’te yapmaya çalıştığı şeyle aynı. Biz de bunu başarmanın peşindeyiz.”

Kanadalı usta yönetmen James Cameron ve ekibi 2028’e kadar sürekli yeni Avatar filmleri çıkarmayı hedefliyor. Bu alışkanlıklarını 5. filme kadar sürdürecek olan ekip bu şekilde aynı Lord of The Rings veya Star Wars gibi detaylı bir evren yaratabilir.

Avatar 2
Avatar 2 setinden paylaşılan bir fotoğraf.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir